E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisKuyumcukent'te büyük isyan!---

Kuyumcukent'te büyük isyan!

Kuyumcukent'te büyük isyan!
04 Temmuz 2022 - 15:42 borsagundem.com

Kuyumcukent'te aidat oranlarına ikinci bir zam gelmesi kuyumcu esnafını ayağa kaldırdı. Yönetim binası önünde toplanan kuyumcu esnafı, "Yönetim istifa" sloganları attı.

Halka açık Kuyaş Yatırım'ın (#KUYAS) bünyesinde olan Kuyumcukent'te esnafla yönetim yapılan zamlar nedeniyle karşı karşıya geldi. İstanbul Yenibosna’da bulunan Kuyumcukent esnafı, aidat ve otoparklara yapılan zamları protesto etti.Esnaf, son aidat artış oranının yüzde 125 olduğunu söyledi.

Aylık 200 lira olan otopark ücretinin 450 liraya, 30 metrekare dükkanlar için uygulanan 800 ila 900 lira arasındaki aidatın ise 2 bin liraya çıkarıldı.

Duruma tepki gösteren Kuyumcukent esnafı, yönetim binası önünde toplanarak tepki gösterdi ve kararın geri çekilmesini istedi.

Ayrıca dükkanların dolar üzerinden fahiş fiyatlara kiralandığını buna rağmen; temizlik, ısıtma, soğutma ve güvenlik konularında istenilen hizmeti alamadıklarını ilettiler.

Esnaf temsilcileri ile görüşen yönetimin, süre istediği ve aidatların tekrar görüşüleceğini bildirdiği öğrenildi.

Öte yandan, gruptaki esnaftan bazısı ofisin içerisine girmeye çalışınca gergin anlar yaşandı. Güvenlikler, içeriye girmeye çalışanları engelledi.

KİAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karbeyaz, ofis önüne çıkarak konuşma yapmaya çalıştı. Karbeyaz’ın konuşmaları, atılan sloganlarla kesildi. Ahmet Karbeyaz, çarşamba gününe kadar yönetim kurulu ile toplantı yapacağını dile getirerek, indirim sözü verdi.

Kalabalık, indirim sözü üzerine alanı terk ederek dükkanlarına döndü.

Kuyumcukent'te büyük vurgun!

 

Kuyumcukent Gayrimenkul ve Ufuk Yatırım sorusu

 

Kuyumcukent Gayrimenkul brüt takasa alındı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 43,80
En Yüksek: 44,56
En Düşük: 43,00
Değişim 0,18 %
FK: 12,56
PD / DD: 6,19
İşlem Hacmi 21.429.586
Toplam Adet: 487.998
Ağırlıklı Ort.: 43,95
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ölüm hatirla 05 Temmuz 2022 00:53

    bunlar istifa etmez cunku parayi seven adamlar istifa edermi niye mezarla goturecek ogluna ve kizina veya torunlara birsey birakacaklar o uyeler helal efiyorum yonetim sen nasil cocuklarina ve esine veya torunlara lokam gotureceksin ölüm var unutmayin yada mezarlik yapin allah yolinuz acik cok para yapin ve ölum yavas yavas calis

  • Olu04 Temmuz 2022 22:03

    Kuyumcukent hem pahali hemde olu gibi. Dukkanlarin ekserisi bos. Yazik koca binada sadece atolyeler var berdeyse.

  • tv04 Temmuz 2022 16:11

    ben kapalı çarsıdaki hanlardan birine geçecem hem guvenli hem uygun  hem çarşiya yakın  sadece gorüşümü beyan ettim