E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKuyt Fenerbahçe'den ayrılıyor---

Kuyt Fenerbahçe'den ayrılıyor

Kuyt Fenerbahçe'den ayrılıyor
10 Nisan 2015 - 07:07 borsagundem.com

Otobüste olmasa da silahlı saldırıdan çok etkilenen Kuyt, menajerine tam yetki verdi

Trabzon’daki olay yüzünden eşi Gertrude’den “Artık Türkiye’den gidelim” baskısı gören 35 yaşındaki Hollandalı, menajeriyle Kavacık’ta bir araya gelerek gelecek planlarını masaya yatırdı.
 
Sözleşmesi sona eriyor

Sürmene'deki silahlı saldırının travmasını üzerinden atamayan F.Bahçe’de, yaprak dökümü başlıyor. Tüm futbolcuların psikolojisi alt üst olurken, ilk olarak Dirk Kuyt’ın İstanbul’dan ayrılmayı düşündüğü öğrenildi.
O gün kafilede yer almasa da ailesinden ‘Türkiye’den gidelim’ baskısı gören Hollandalı, menajeriyle Kavacık’taki Limak Otel’de buluştu. Sezon sonu kontratı bitecek olan tecrübeli yıldız menajerine, ‘Bana takım bul’ yetkisini verdi. 

Başkanla konuşacak

Başta Feyenoord olmak üzere Avrupa’nın birçok kulübünden transfer teklifi aldığı bilinen 35 yaşındaki oyuncu, menajeriyle söz konusu önerileri masaya yatırdı. Kontratı bitecek olmasından dolayı haziran ayına kadar resmi görüşmeler de yapabilecek.

Kendisini isteyen takımlarla görüşeceğini birkaç gün içinde kendisiyle yola devam etmek isteyen başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerine de bildirecek olan Kuyt, yaşanan son olaydan çok etkilendiğini belirtip, kendisine anlayış gösterilmesini isteyecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)