E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriKUYAŞ maden sektörüne giriyor---

KUYAŞ maden sektörüne giriyor

KUYAŞ maden sektörüne giriyor
11 Temmuz 2023 - 12:08 borsagundem.com

ABD’de kuyumcukent kurarak yurt dışına açılma kararı alın KUYAŞ Yönetim Kurulu, 'Kuyaş Madencilik' unvanıyla yeni bir firma kurulması kararı aldı.

Kuyaş Yatırım (#KUYAS) madencilik gibi stratejik bir alanda yatırım kararı aldı. Şirket yeni gelişmeyi KAP aracılığıyla duyurdu:

“Yönetim Kurulunun 10.07.2023 tarihinde aldığı kararla %100 Kuyaş Yatırım A.Ş iştiraki olarak madencilik sektöründe faaliyet göstermek üzere Kuyaş Madencilik A.Ş ünvanlı firmanın kurulmasına oy birliği ile karar verilmiştir.”

Türkiye’nin ihracatında önemli bir kaleme sahip olan kuyumculuk alanında önemli yatırımları bulunan KUYAŞ, ABD’de kuyumcukent kurarak yurtdışına açılmayı planlıyor.

Kısa bir süre önce bu konuda yapılan açıklamada, “ABD’de kuyumcukent yerleşkesi yapmak için San Francisco merkezli Alterra Worldwide Holdings LLC firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Mükemmel Sarımsakçı ile görüşmelere başlanmış olup gelişmelerden yatırımcılarımız bilgilendirilecektir” denildi.

Rifat Akdağ, Kuyaş'ta yüzde 5'i geçti

Halk GYO ve Kuyaş’tan ‘geri alım’ çağrımıza katılım

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 49,90
En Yüksek: 50,70
En Düşük: 49,82
Değişim -0,99 %
FK: 14,31
PD / DD: 7,05
İşlem Hacmi 37.363.964
Toplam Adet: 744.537
Ağırlıklı Ort.: 50,12
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)