E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaKutman: Doların 2 TL olması sorun değil---

Kutman: Doların 2 TL olması sorun değil

Kutman: Doların 2 TL olması sorun değil
22 Kasım 2013 - 13:58 borsagundem.com

Global Yatırım Holding/Kutman: paramı Türkiye haricinde tek bir yere, ABD'ye yatırırım, petrolde ihraçcı konuma gelecek

Türkiye'de emlak balonu olduğunu belirten Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kutman, Türkiye'nin inşaat yerine üretime yönelmemesi halinde başının belaya gireceğini söyledi.
Barcelona Limanı'nın işletmesini alan Global Yatırım Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kutman, CNBCe.com Haber Müdürü Burcu Göksüzoğlu'nun sorularını yanıtladı.
Türkiye'de her yerde inşaat yapıldığını söyleyen Kutman, "Bunlar ekonomiye fazla katkısı olan şeyler değil. Müteahhit, inşaat, gökdelenden vazgeçip üretime dönük yerlere dönmemizde çok büyük yarar var. Yoksa ülke olarak başımız belaya girecek" şeklinde konuştu.
Kutman, "Bir makine parkının, bir otomotiv fabrikasının, bir buzdolabı fabrikasının ekonomiye çok büyük katkısı var" dedi.
İSTANBUL'DAN EV ALMAM
Türkiye'de emlak balonu olduğunu belirten Kutman, İstanbul'dan yatırım amaçlı olarak emlak almayı tercih etmeyeceğini söyledi. "Evim yoksa alırım" diyen Kutman, "İnsan arabadan önce ev almalı" ifadelerini kullandı.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ismail 22 Kasım 2013 22:54

    şuanda bloomberg tv porofösör dr oral emlakda bolan olmadını söylüyor anlasılırgibi degil biz gibi küçük yatırımcılar vaya basını sokacak bir ev alamkın insanlar şaırmıs durumdalar ben ank eryamanda yasıyorum 2009 bir daire 115 mılyındu şimsidi 2,20 veya 185 alını kük birdaire 3,50 milyet diyorlar bolan yoksa bu fiyatlar nerde

  • Şurdul22 Kasım 2013 16:52

    YAPRAK'da iyi soydunuz milleti,gelmiş burda konuşuyorsunuz.

  • VİCDANSIZ22 Kasım 2013 14:51

    PEGYO DA MİLLETİN KANINI EMDİNİZ

  • ramon22 Kasım 2013 14:20

    emlak fiyatları dolar bazında 2 sene sonra % 30 - % 40 iner adamın tespitleri doğru ispanya japonya böyle battı kore de böyle bir krize girdi ama kore akıllandı sonra