E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizKütahya Porselen teknik analizi---

Kütahya Porselen teknik analizi

Kütahya Porselen teknik analizi
14 Eylül 2017 - 08:31 borsagundem.com

Marbaş Menkul, Kütahya Porselen için teknik analizde bulundu

Not: Görselin büyük hali için üzerine tıklayın.

Uzun vadeli grafikler incelendiğinde 2015 yılında başlayan ve 2016 eylül ayına kadar devam eden çıkış trendinin terini atmaya çalıştığını ve bu dinlenmenin bayrak formasyonu ile gerçekleştiğini görmektesiniz.Özellikle geri çekilmede önemli destek seviyesi olan 6.05 seviyesinin güzel çalıştığına şahit olduk.Göstergelerin aşırı satım bölgesinde yavaş yavaş güç toplaması önümüzdeki günlerde orta ve uzun vadede yukarı yönlü bir yükselişin habercisi olabilir.


Not: Görselin büyük hali için üzerine tıklayın.

Kısa vadeli grafiklerde mayıs ayından beri devam eden dip çalışmasını görmektesiniz.Bu çalışmanın orta ve uzun vadede etkileri olacaktır.Düşüş trendinin yukarı zorlandığını üzerine çıkışlar yaptığını yukarıdaki grafikte görebilirsiniz.Bu kapsamda 6.35 direnci oldukça önemli bir direnç seviyesidir.Bu direncin yukarı kırılması durumunda 6.54 tepesi hedef alınabilir.Yukarıdaki büyük boşluğun uzun dönemde kapanabilmesi için 6.54 direnç seviyesinin aşılması gerekmektedir.7 lira seviyesinden geçen düşüş kanalı senedin önünde duran en kapsamlı düşüş trendi direnci olacaktır.

Tüm Analizler ve Sektör Raporları için: http://www.marbas.com.tr/sektorraporlari 

UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ie risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bu rapor sadece bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. MARBAŞ Menkul Değerler A.Ş. ve personeli bu rapordaki bilgilerin eksikliğinden veya yanlışlığından dolayı hiçbir şart altında sorumlu tutulamaz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 94,30
En Yüksek: 99,55
En Düşük: 91,80
Değişim 1,40 %
FK: 20,98
PD / DD: 5,40
İşlem Hacmi 137.270.566
Toplam Adet: 1.428.579
Ağırlıklı Ort.: 96,09
YORUMLAR (21)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)