E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriKütahya Porselen ayrılma hakkı fiyatı---

Kütahya Porselen ayrılma hakkı fiyatı

Kütahya Porselen ayrılma hakkı fiyatı
17 Ocak 2014 - 15:33 borsagundem.com

Kütahya Porselen ayrılma hakkı fiyatı ve süreç hakkında yatırımcıları bilgilendiren bir açıklama yaptı

Kütahya Porselen ayrılma hakkı fiyatının 2,20 TL olarak belirlendiğini ve ayrılma hakkı son kullanım tarihinin 1 Şubat 2014 olduğunu açıkladı.

Kütahya Porselen'den KAP'a yapılan açıklama şöyle:

''Şirketimiz 17.01.2014 Cuma günü, saat:10.00'da Eskişehir Yolu 8.KM Kütahya adresindeki şirket merkezinde yapılacak 2014 yılı Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı gündeminde karara bağlanması öngörülen,  

- NG Kütahya Seramik, Porselen, Turizm A.Ş. aktifinde yer alan yeni yapılmış Porselen ve dekor fabrikalarının üzerinde bulundukları gayrimenkulleri ile birlikte Sermaye Piyasası Kurulu lisanslı bir değerleme şirketi tarafından yapılan değerleme çalışması neticesinde değerleme raporunda bulunan 57.202.000 TL  tutar üzerinden Şirket tarafından satın alınması ile,
- Şirket bünyesinde bulunan eski yer ve duvar seramiği fabrikaları ve bu fabrikalara ait hammadde hazırlama tesislerinin ise, üzerinde bulundukları gayrimenkuller ile birlikte Sermaye Piyasası Kurulu lisanslı bir değerleme şirketi tarafından yapılan değerleme çalışması neticesinde değerleme raporunda bulunan 56.360.000 TL tutar üzerinden NG Kütahya Seramik Porselen Turizm A.Ş.'ye satışı  hususları Sermaye Piyasası mevzuatı çerçevesinde, "önemli nitelikte işlem" kapsamındadır.

Her iki hususa ilişkin yapılacak oylamada satın alma ve satışa ilişkin kararların alınması halinde; genel kurul toplantısına katılan ve olumsuz oy kullanarak muhalefet şerhini toplantı tutanağına işleten pay sahiplerimiz ya da temsilcilerinin paylarını ortaklığa satarak ayrılma hakkı mevcuttur. 

Ayrılma hakkı kullanım fiyatı, sermaye piyasası mevzuatı uyarınca, işlemlerin ilk defa kamuya açıklandığı tarihten önceki, açıklanan tarih hariç olmak üzere, otuz gün içinde borsada oluşan ağırlıklı ortalama fiyatların aritmetik ortalaması olan 2,20 TL'dir. 

Genel kurul toplantısına katılan ve olumsuz oy kullanarak muhalefet şerhini toplantı tutanağına işleten pay sahiplerimiz ayrılma hakkını, sahip olduğu payların tamamı için Şirketimiz adına alım işlemini gerçekleştirmek üzere yetkilendirilen aşağıda iletişim bilgileri verilen  Garanti Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. vasıtasıyla kullanmak zorundadırlar. 

Genel kurul toplantısına katılan ve olumsuz oy kullanarak muhalefet şerhini toplantı tutanağına işleten ayrılma hakkını kullanacak pay sahiplerimizin ayrılma hakkına konu paylarını, Garanti Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş.'ye aşağıda öngörülen ayrılma hakkı kullanım süresi içerisinde teslim ederek satışın gerçekleştirilmesini istemeleri gerekmekte olup, pay bedelleri en geç satışı takip eden işgünü ödenecektir. 

Ayrılma hakkı kullanımı 20 Ocak 2014 günü başlayacak olup, 1 Şubat 2014 günü sona erecektir.''


 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 94,50
En Yüksek: 98,85
En Düşük: 94,05
Değişim -2,17 %
FK: 21,02
PD / DD: 5,41
İşlem Hacmi 39.679.341
Toplam Adet: 413.521
Ağırlıklı Ort.: 95,84
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dx19 Ocak 2014 22:41

    Qtahya kardeşim güzel yorumuna bir teşekkür yazmazsam rahatsız olacaktım.Zaten yıllarca yatırımcısına hiç bir şey vermemiş,kardeşiyle kavgalı,hala yatırımcıya düşman bir şirkettir.Böylelerini borsa kotundan çıkarmak lazım

  • Qtahya19 Ocak 2014 18:30

    bespara etmez porselen fabrikasıyla kutahya seramık fabrıkasını aynı değerde tutan degerlendırme sırketı mallmısınız sız spk ne ıse yararsınız olunce o porselenlerı tıpa yaparsın hacı nafız

  • flamenco7217 Ocak 2014 15:53

    sanırım yanlışlıkla RYGYO yorumunun buraya yapıştırdım..silmenizi ve KUTPO için dikkate almamanızı rica ederim

  • flamenco7217 Ocak 2014 15:50

    Tahvil ile ve satılan diğer gayrimenkullerle sağlanan kaynak verimli kullanılırsa kira geliri artışı, portföy genişlemesi olacak..Kurnaköy arazisine imar çıkması halinde o arazinin 9 milyon olan portföy değerinde dramatik sıçrama olabilecek ve belki de o arsa ve sancaktepe merkez arazisi nitelikli konut projeleri olarak değerlendirilebilecek ya da direk satılabilecektir...İstanbul Belediyesinde kurnaköy arazisinin olduğu bölgede 1/5000 plan çalışmları duyumları olmakla birlikte bölgenin proje alanı olma ihtimali vardır...Bunu da ben ekliiimmm maaadem:)Bakınız: şirket değerleme raporları, bölgede iş yapan emlak şirketlerinin görüşleri, İst belediyesi planlama bölümü,o bölgedeki imarlı arsa satış ilanları ve ...saire:):)halep oradaysa telefon ve raporlar burada:):)