E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıKurumsal yatırımcılar kripto para fonlarından çıkıyor---

Kurumsal yatırımcılar kripto para fonlarından çıkıyor

Kurumsal yatırımcılar kripto para fonlarından çıkıyor
22 Haziran 2021 - 12:08 borsagundem.com

CoinShares'e göre kurumsal yatırımcılar, kripto para yatırımlarından kâr almaya devam ediyor

CoinShares verilerine göre kurumsal yatırımcılar, kripto para yatırımlarından kâr almaya devam ediyor. Bitcoin (BTC) fonları, art arda altı haftadır sermaye kaybediyor.

Dijital varlık yatırım ürünlerinden çekilen sermaye, geçtiğimiz hafta 79 milyon dolara ulaştı. Art arda üç haftadır sermaye kaybeden fonlar, Şubat 2018'den beri görülem en büyük sermaye kaybını yaşadı. Bitcoin fonlarından toplamda 89 milyon dolar çekilirken, Ethereum (ETH) ürünlerinden 1,9 milyon dolar çekildi.

Bitcoin yatırım ürünleri, bu yılın başından beri 4,1 milyar doların üzerinde net sermaye aldı. Ether ürünleri ise aynı dönemde 992 milyon dolar çekti.

Birden fazla kripto para bulunduran çoklu varlık yatırım ürünleri, piyasadaki genel trendin aksine bir performans göstererek, geçtiğimiz hafta 10 milyon dolar yatırım aldı. Bu fonlar, verilere göre yıl başından beri 351 milyon dolar sermaye aldı.

Düşen kripto para fiyatlarını izleyen kurumsal yatırımcılar, satın alımlarını son haftalarda yavaşlattı. Mayıs ayında ulaştığı pik seviyeden beri yüzde 50 değer kaybeden Bitcoin, çeviri yayın saati itibarıyla 33 bin doların altından işlem görüyor. Kripto para piyasasının toplam değeri de pazartesi günü 1,4 trilyon doların altına geriledi.

Kripto paralar bir darbe daha mı alacak?

Kripto para piyasasına giriyor: Emrahcoin

MicroStrategy, Bitcoin alımlarına doymuyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Serdar22 Haziran 2021 12:43

    Ekranlara çıkıp “Fşnasal devrim, parada devrim, geleceğin parası, gelecekten insanlar bu paraları kullanacak, parada devlet merkeziyetciliğine son!” Diyen bütün ekonomi proflerinin drların ekonomi uzmsnlarının diplomaları lisansları iptal edilmeli! Ya kötü niyetliler yada ekonomiden fşnastan hiç anlamayan boş beleş adamlar! Bu crşpto paralar ferceğini anlamayan boş adsmlar!

  • Ers22 Haziran 2021 12:39

    Ceşpto kumar oyunu! Bir kaç yüz bin dolar yazılım maliyeti ike cripto para üret, ihraç et sürülere sat, yüzlerce milyarlarca doları euroyu lirayı yuanı kasaya doldur! Sürülerde geleceğin parası uöacak roket olacak diye alıp eline oynadın! Geleceğin paralarıymış! Ahmaklar! Ali veli selami sürekli para üretecek, bu coinlerden büyük para kazanacak, devletlerin parasına talep düşecek, devletin senyoraj hakkındanan sağladığı artı değer kişilere gidecek ve devtler ile devlet halkları da buna izin verecek! Zaten nitelik olarakta teknik olarakta para olamazlar! Onlarca eksik ve sakıncalı tarafı var!

  • Cripto 22 Haziran 2021 12:34

    Cripto para sahtekarlıktır! Sahtekarlık olduğu için cripto dur! Bu sahtw paraları satarak insanları sağma oyunun sonunda game over olunca söğüşlenmelerin sorumsu da olmaz! Çünkü olar cripto!

  • Gercekler 22 Haziran 2021 12:32

    Hiç bir karşılığı olmayan sahte paralara, cripto para deniyor! “Geleceğin parası, gelecekte bu paralar kullanılacak” diye diye insanlara iyi yedirdiler! Asla para değişim aracı olamazlar! Sadece sanal finansal oyun coinleri! Bu coinlerin yazılımını yapan üretenler, yani Kasa her zaman kazanır! Diğerlerinin büyük çoğunluğu büyük katbeder!