E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKürşat Ayvatoğlu hakkındaki gerçek ortaya çıktı---

Kürşat Ayvatoğlu hakkındaki gerçek ortaya çıktı

Kürşat Ayvatoğlu hakkındaki gerçek ortaya çıktı
26 Temmuz 2021 - 19:29 borsagundem.com

Aracının içinde çekilen görüntüler için, "Görüntülerdeki beyaz madde pudra şekeri" diyen Kürşat Ayvatoğlu'nun kanında uyuşturucu tespit edildi

Kürşat Ayvatoğlu isimli şahsın, geçtiğimiz Mart ayında sosyal medyaya yansıyan görüntülerinde lüks aracında uyuşturucu madde kullandığı öne sürülmüştü. Olayın ardından gözaltına alınan Ayvatoğlu, "Görüntülerdeki beyaz madde pudra şekeri" diyerek kendini savundu. Kürşat Ayvatoğlu'ndan alınan kan, kıl ve idrar örnekleriyle ilgili inceleme raporu soruşturma dosyasına ulaştı. Dosyada, Ayvatoğlu'nun kanındaki maddenin uyuşturucu olduğu tespit edildi.

Kürşat Ayvatoğlu isimli şahsın geçtiğimiz Mart ayında aracında çekilen görüntülerinde uyuşturucu kullandığı iddia edilmiş ve sosyal medyaya yansıyan olay, büyük infiale neden olmuştu. Ayvatoğlu, polisteki ifadesinde görüntülerdeki maddenin uyuşturucu değil, pudra şekeri olduğunu öne sürmüştü.

UYUŞTURUCU MADDE TESPİT EDİLDİ

DW Türkçe'den Alican Uludağ'ın haberine göre, Adli Tıp'ın gönderdiği raporda, Ayvatoğlu'ndan alınan kıl, kan ve idrar numunelerinde "uyuşturucu maddesi" tespit edildiği belirtildi. Savcılık, Ayvatoğlu hakkında 15 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlıyor.

"SANKİ UYUŞTURUCU KULLANIR GİBİ EĞLENİYORDUK"

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından gözaltına alınan Ayvatoğlu'nun alınan ilk ifadesinde "Bu madde pudra şekeridir. Biz zaten arkadaş ortamında yabancı müzik dinlerken şaka, taklit amaçlı sanki uyuşturucu madde kullanıyormuşuz gibi yaparak eğleniyorduk. Bazen burundan sanki kokain çeker gibi bazen de esrarlı sigara içer gibi yapmış olduğumuz şakalar vardır. Ancak bugüne kadar yapmış olduğum bu şekildeki şakaları kesinlikle videoya çekmedik. Zaten bu görüntünün de benim haberim olmadan çekildiği aşikârdır. Benim kesinlikle hayatım boyunca kokain maddesi kullanmadım" şeklindeki sözleri büyük yankı yaratmıştı.

GÖRÜNTÜLERİN ESKİ OLDUĞUNU SAVUNMUŞTU

Şüpheli Ayvatoğlu, adli kontrol kararıyla serbest bırakılmıştı. Ancak kamuoyunun tepkisi üzerine Ayvatoğlu yeniden gözaltına alınmış ve bu kez ifadesinde kokain kullandığını kabul eden Ayvatoğlu, yakın dönemde uyuşturucu kullanmadığını öne sürmüş, görüntülerin 2 yıl öncesine ait olduğunu savunmuştu. Savcılık ise ev hapsi kararı verilen Ayvatoğlu'nun doğruyu söyleyip söylemediğini anlamak için kan, kıl ve idrar örnekleri aldırmıştı.

Kürşat Ayvatoğlu konuştu

 

Kürşat Ayvatoğlu'nun aylık geliri ortaya çıktı

 

Kürşat Ayvatoğlu hakkında verilen karara itiraz edildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • aslanim26 Temmuz 2021 23:48

    dogruyu soyle esnafi nasil rusvete bagladigini. ..baskana nasil canak tuttugunu .....araba galerisindeki arabalari rusvet karsilinda aldiguni soyle ki aqp bilsin

  • Ali 26 Temmuz 2021 23:39

    Ak partinin geldiği son. Nokta....Kral çıplak herkes artık görsün

  • Bika26 Temmuz 2021 23:21

    Mersin limanına gelen kokainlerin kimlere gittiği anlaşıldı.

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU26 Temmuz 2021 23:11

    suçlunun chp mhp iyi parti ve mhp lisi olurmu.herkes hak ettiği cezayı almalıdır.

  • acacu27 Temmuz 2021 00:18

    Burada suçlu akp li ama bir tek akp nin ismini anmamışsın hayırdır?

  • Turan26 Temmuz 2021 21:35

    Eger bu olay chp li birinde olsaydı ne din ne iman kalırdı söylemedikleri kalmazdı

  • BİR DOST26 Temmuz 2021 23:08

    Yanlış bilyorsun blader, CHP sporluların yaptıkları, mahir oldukları konular. 

  • Osman26 Temmuz 2021 22:46

    Turan rumuzlu kardeşim çok haklısın dikkat et bu tür haberlerin muhalif yorumlarına teoller hep birden gelirdi şimdi onlarında umudu kesildi yoklar yok oldular senin yorumuna alkış tutuyorum 👏👏👏👏👍👍🌹🌹

  • aqp26 Temmuz 2021 20:42

    avrupayi kiskandirmak icin neler yapiyorsunuz .....

  • Adulhadi26 Temmuz 2021 19:55

    AKP nin pudra şekeri çekicisi vay be kokain çıkmış Yok ya olamaz gerçekten mi inanamıyorum ah ah umarım Allah'ım sizi bildiği gibi yapacak kul hakkı yanınıza kalmasın