E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaKüresel vadeli endekslerde karışık seyir---

Küresel vadeli endekslerde karışık seyir

Küresel vadeli endekslerde karışık seyir
20 Ocak 2021 - 09:02 borsagundem.com

ABD ve Avrupa vadeli endekslerinde karışık seyir izleniyor

Yellen'in konuşmalarının ekonomiye daha fazla yardım sağlanacağı beklentilerini artırmasına, şirketlerin güçlü mali sonuçlar ortaya koymalarına rağmen ABD ve Avrupa vadeli endeksleri karışık bir seyir izliyor.

Analistler, Trump yönetiminin Çin'i Sincan'da Uygurlara "soykırım" uygulamakla suçlaması, Biden'in dışişleri bakanı adayı Blinken'in yöntemlerini onaylamasa da Trump'ın Çin'e karşı politikalarına destek vermesi ve Çin'e karşı partiler üstü bir politikanın oluşturulabileceğini söylemesinin bu karışıkt seyirde etkili olduğu belirtiliyor. Blinken'in açıklamaları Japon piyasalarında da satış getirdi.

Şu sıralarda vadeli Dow Jones Sanayi Endeksi 22 puan, yüzde 0,07 erkside. S&P 500 vadeli endeksi 3,0 puan, yüzde 0,08 ve Nasdaq 100 vadeli endeksi 49,5 puan, yüzde 0,38 artıda.

Avrupa'da da FTSE 1009 vadeli endeksi 16,5 puan, yüzde 0,25 artıda, FDAX 1 puan, yüzde 0,01 ekside işlem görüyor. Eurostoxx 50 vadeli endeksi yatay seyir izliyor.

Asya borsalarında Japonya negatif ayrıştı

Avrupa ekonomisini sarsacak grevler başlıyor

Yabancıların en çok işlem yaptığı hisse senetleri

Günün önemli şirket haberleri 20/01/2021

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)