E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaKüresel piyasalarda olumlu hava geri mi dönüyor?---

Küresel piyasalarda olumlu hava geri mi dönüyor?

Küresel piyasalarda olumlu hava geri mi dönüyor?
24 Haziran 2021 - 08:54 borsagundem.com

ABD ve Avrupa vadeli endeksleri bu sabah hafif artıdalar

Fed üyelerinden gelen ilk faiz artırımının 2022'de olacağı, Fed'in varlık alımı azaltımını önümüzdeki birkaç ay içinde değerlendireceği açıklamalarını sindirmeye çalışan ABD hisse senedi piyasalarında vadeli endeksler bu sabah hafif artıdalar.

Avrupa vadeli endeksleri de hafif yükselişlerle ABD endekslerine eşlik ediyorlar.

Şu sıralarda vadeli Dow Jones Sanayi Endeksi düne göre yüzde 0,21, S&P 500 vadeli endeksi yüzde 0,2 ve Nasdaq 100 vadeli endeksi yüzde 0,25 artıdalar.

Piyasalar bugün BoE'nin faiz kararını, Fed'in ABD'nin en büyük bankaları için yaptığı stres testlerini sonuçlarını, haftalık işsizlik sigortası, kişisel gelir ve harcama verilerini ve Michigan Üniversitesi güven endeksini izleyecekler.

Avrupa'da FTSE 100 vadeli endeksi 5,5 puan, FDAX 13 puan ve Eurostoxx 50 vadeli endeksi 9,5 puan yukarıdalar.

Asya endekslerinde yön arayışı sürüyor

 

Yabancı işlemlerinde öne çıkan hisseler

 

Günün önemli şirket haberleri 24/06/2021

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorum24 Haziran 2021 10:49

    Dünya parasını abd dolarına tahvilin borsasında bağlamış ondan sonra fed başkanı ne dedi ne yedi ne o.urdu diye hop oturup hop kalkıyor ulan bırakın şu abd yi kendi haline bakalım ne olacak Bi görün yeni dünyada Abd bitmiş tükenmiş miadını doldurmuş bir ülkedir artık gelişen ülkeler gelişmekte olanlar gelişmiş ülkelerin önüne geçecek abd nin Bi askeri gücü var ama tek başına ne rusyaya nede Çine kafa tutamaz trilyon dolar harcıyor ama Bi işe yaramıyor %70 i 10 kilonun üstünde gerisinde çoluk çocuk savaşamıyor kendine devşirme asker topluyor birde aklına girdiği ülkeleri peşinden sürüklüyor bir gün baltayı taşa vuracak