E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaKüresel hisse senedi fonlarına girişler sürüyor---

Küresel hisse senedi fonlarına girişler sürüyor

Küresel hisse senedi fonlarına girişler sürüyor
18 Haziran 2021 - 10:29 borsagundem.com

Küresel hisse senedi fonlarına sermaye akışı 16 Haziran haftasında hızlandı.

Bank of America'nın EPFR (Gelişen Piyasalar Fon Araştırma Kurumu) verilerinden derleği rapora göre, 9 Haziran haftasında sadece 1,5 milyar dolar sermaye akışının olduğu küresel hisse senedi fonlarına 16 Haziran haftasında 39 milyar dolar aktı.

Hisse senedi fonlarına 2 Haziran haftasında da 14,7 milyar dolar sermaye girişi yaşanmıştı.

Avrupa hisse senedi fonlarına sermaye girişi 16 Haziran haftasında 3,3 milyar dolar ile Şubat 2018'den bu yana görülen en yüksek seviyede gerçekleşti.

16 Haziran haftasında küresel tahvil fonlarına da 16 milyar dolar girdi. 9 haziran haftasında 12,5 milyar dolar sermaye girişi yaşanmıştı.

Nakit fonlardan ise 16 Haziran haftasında 54,9 milyar dolar çıktı. Bu, Aralık 2020'den bu yana nakit fonlardan en büyük sermaye çıkışı olarak kayıtlara geçti.

JPMorgan, Türkiye için büyüme tahminini yükseltti

Borsa, döviz ve enflasyon baskısında

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Zierman18 Haziran 2021 10:57

    Hadi len nerde bulacaksın bizim gibi çiftliği al satçısın her gün 7-8 milyon kar ile kapatıyorsun günü hesap yoook kitap yoook soran yok saklama bile vermiyorsun kimse bir şey diyemiyor sonra adı yatırım mış mış mış.