E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKurdi ailesinin cenazeleri İstanbul'da---

Kurdi ailesinin cenazeleri İstanbul'da

Kurdi ailesinin cenazeleri İstanbul'da
04 Eylül 2015 - 04:09 borsagundem.com

Bodrum'daki faciadan sağ kurtulan Abdullah Kurdi, kızı Aylan, oğlu Galip ve eşinin cenazeleri İstanbul'a getirildi

Bodrum'da, kaçakları taşıyan tekne ve botun batması sonucu 12 kişinin öldüğü olaydan sağ kurtulan Abdullah Kurdi, kıyıya vuran cansız bedeniyle gündeme gelen 2 yaşındaki kızı Aylan, 3 yaşındaki oğlu Galip ve eşinin cenazeleri İstanbul'a getirildi.

Dalaman'dan THY uçağı ile saat 01.15'te İstanbul'a getirilen Suriyeli Kurdi ailesinden üç kişinin cenazesi kargo bölümünde bekletiliyor.

Atatürk Havalimanı'nda, baba Abdullah Kurdi'yi İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü yetkilileri ile AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mazhar Bağlı karşıladı. Baba Kurdi'nin geceyi Yenibosna'daki WOW Hotel'de geçireceği öğrenildi.

Cenazeler İstanbul'dan sabah 06.30 THY uçağıyla Şanlıurfa'ya, oradan da karayolu ile Kobani'ye götürülerek defnedilecek.



"ARTIK DENİZİ GÖRMEK İSTEMİYORUM"


Eşinin ve iki çocuğunun cenazeleriyle İstanbul'a gelen Abdullah Kurdi, Kobani'ye yerleşeceğini belirterek, her gün çocukları ile eşinin mezarını ziyaret ederek teselli bulmaya çalışacağını söyledi. Acılı baba, şunları söylediı: 

"Çocuklarım benim için her şeydiler, onları canımdan çok seviyordum. Avrupa'da iyi bir yaşamları olsun diye bu yolculuğa çıktım. Artık deniz görmek istemiyorum, aklıma o kötü olay geliyor. Dünyadan isteğim, kaçak göçmen ölümlerine bir çare bulunması. Benim çocuklarım hayatını kaybetti ama başka çocuklar hayatını kaybetmesin. Dünya buna bir çare bulsun."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)