E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem Kurban Bayramınız kutlu olsun---

Kurban Bayramınız kutlu olsun

 Kurban Bayramınız kutlu olsun
20 Temmuz 2021 - 00:11 borsagundem.com

Küresel kabus korona virüs felaketinden uzak, sağlık, mutluluk, hoşgörü ve huzur içinde bir bayram olması dileğiyle...

Hakikatin, adaletin, iyinin, güzelin, dayanışmanın, yardımlaşmanın, mazlumun, fakirin, kimsesiz ve muhtaçların yanında olma zamanı ‘Kurban Bayramı’nı, bu yıl da küresel tehdit, ülkemizi de içine alan korona virüs salgını gölgesinde kutluyoruz. Evet, aşılanma oranı hızla artıyor, toplumsal bağışıklık kazanma yolunda hızla ilerliyoruz ama zor bir dönemden geçiyoruz. Biliyoruz ki, 7’den 70’e 81 milyon, maske-sosyal mesafe-temizlik kuralına titizlikle uymaya devam edecek, kimsenin tadı kaçmayacak, huzuru bozulmayacak. İnanıyoruz ki, zorluklar, krizler, birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu içinde atlatılacak.

Sağlıklı, mutlu ve umutlu bir gelecek dileğiyle Kurban Bayramınız kutlu olsun…

Gündem Medya Grubu

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vb20 Temmuz 2021 09:27

    Etrafinda borcu olmayan yok. Kredi cekmeyen kalmadi. Iscarayip bulamiyor, is bulup kalici uzun vade calisamiyor. Bireyler geliri arttiramiyor. Borc odeme planlari, enflasyon ve hizli faiz artislari ile zorlasiyor. Bir kesim cok zor durumda, dolayli vergiler bu kesmib umutlarinida kemiriyor. Bu dumda bayrami karsiliyoruz. Mutlu bayramlar

  • HSN Akbük 20 Temmuz 2021 07:27

    Ülkemizin ve bütün İslam aleminin Kurban bayramı mübarek olsun