E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKuntz: Son dakikada gelen özel galibiyet---

Kuntz: Son dakikada gelen özel galibiyet

Kuntz: Son dakikada gelen özel galibiyet
12 Ekim 2021 - 01:33 borsagundem.com

A Milli Takım Teknik Direktörü Kuntz, Letonya karşısında deplasmanda alına 2-1'lik galibiyeti "Son dakikada gelen özel galibiyet" diye değerlendirdi

Dünya Kupası Elemeleri'nde Letonya'yı 2-1 mağlup eden A Milli Takım'da Teknik Direktör Stefan Kuntz açıklamalarda bulundu. 

Kuntz'un açıklamaları şöyle: 

"Öncelikle bu bir galibiyet ve 3 puan. Bunun son dakikada atılan bir golle gelmiş olması özel kılıyor. Oyuncularımın yediğimiz golden sonra verdiği reaksiyon için onları kutluyorum."

"Onlar hakkında çok yorum yapıldı. Bundan elbette etkilenirsiniz. Bu galibiyet onlar için önemli. Onlar adına seviniyorum. Çünkü daha fazlasını hakediyorlar. Bu gece Türk halkına da bir galibiyet verebilmiş olmayı önemsiyoruz ve bundan dolayı da çok mutluyuz."

"Bu bir galibiyet ve 3 puanı aldık. Yalnızca 3 puan diyebiliriz bu açıdan. Bu galibiyet, son dakikada atılan golle kazanılınca özel oluyor. Oyuncularımın Letonya golünden sonra gösterdiği reaksiyona çok mutlu oldum."

"Oyuncularımın hiç mücadeleyi bırakmamış olmamaları beni çok mutlu etti."

"Yalnız Türkiye'de halkın değil, Almanya'da yaşadığım yerdeki Türklerin de konvoy yapıp galibiyeti kutladığını öğrendim."

Nefes kesen maçta gülen taraf Milli Takım!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)