E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKumpas mağdurları terfi aldı---

Kumpas mağdurları terfi aldı

Kumpas mağdurları terfi aldı
29 Temmuz 2016 - 04:00 borsagundem.com

Balyoz ve Askeri Casusluk gibi davalardan beraat eden subaylar bir üst rütbeye terfi edildi

Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararları kapsamında kamuoyunda "Balyoz", "Askeri Casusluk" olarak bilinen davalardan beraat eden bazı subaylar bir üst rütbeye terfi etti.

İzmir'deki "Askeri Casusluk" davasında tutuksuz yargılandıktan sonra beraat eden Tümamiral Ercüment Tatlıoğlu koramiralliğe yükseldi.

Balyoz davasından aldıkları 16 yıl hapis cezası bozularak beraat eden Piyade Kurmay Albay Barbaros Kasar, Topçu Kurmay Albay Bahtiyar Ersay ile Topçu Kurmay Albay Sırrı Yılmaz da tuğgeneralliğe yükselen isimler arasında yer aldı.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığında da "İstanbul'daki Askeri Casusluk" davasında üç yıl hapis yattıktan sonra tahliye olan ve sonrasında da beraat eden Deniz Kurmay Albay Yankı Bağcıoğlu ile "Balyoz" davası kapsamında üç yıl cezaevinde kalan ve yeniden yargılama sonucu beraat eden Deniz Kurmay Albay Önder Çelebi ile yine aynı dava kapsamında 4 yıl cezaevinde kaldıktan sonra yeniden yargılama sonucu beraat eden Kurmay Albay Bülent Olcay da tuğamiral oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)