E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKumpas 14 parmak izinde---

Kumpas 14 parmak izinde

Kumpas 14 parmak izinde
01 Ocak 2014 - 04:06 borsagundem.com

Dursun Çiçek'in avukat kızı İrem Çiçek, "Hükümet orduya kumpası çözmekte samimiyse sahte belgelerdeki parmak izlerinin kime ait olduğunu bulsun" dedi

Ergenekon ve Balyoz davalarından hükümlü emekli Deniz Piyade Kurmay Albay Dursun Çiçek’in avukat kızı İrem Çiçek, “Eğer hükümet, orduya kumpas kuranları ve devletin içine yerleşen çeteyi bulma konusunda samimiyse işe İrtica İle Mücadele Eylem Planı adı verilen sahte belgenin üzerindeki 14 parmak izinin kime ait olduğunu, davalarda yer alan ‘gizli tanıkların’ kimler tarafından bulunduğunu ve verecekleri ifadelerin nasıl hazırlandığını bulmakla başlasın. Çetenin sırrı bunlarda gizli” dedi.



Hürriyet'te yer alan Toygun Atilla imzalı haberde, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın Siyasi Başdanışmanı ve Ak Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan’ın “Kendi ülkesinin milli ordusuna kumpas kuranlar bu ülkenin hayrına bir iş yapmış olmayacağını çok iyi bilir” sözleriyle ilgili açıklama yapan İrem Çiçek de ‘kumpas’ tartışmalarına katıldı ve şunları söyledi:

JANDARMA KRİMİNAL BULDU

“Jandarma Kriminal’in yaptığı parmak izi incelemesi sonucunda belge üzerinde ‘kime ait olduğu belirlenemeyen’ 14 parmak izi bulunmuştur. Bu parmak izlerinin kime ait olduğunun tespiti için kapsamlı bir araştırma yapılmamıştır. Ergenekon davasını yürüten İstanbul 13’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nden, İrtica İle Mücadele Eylem Planı adlı belgenin fotokopisinde bulunan 14 parmak izinin kime ait olduğunun belirlenmesi için defalarca talepte bulunduk. Mahkeme bu talebimizi hiçbir zaman kabul etmedi. Eğer hükümet devlet içinde yerleşen bir çeteyi gerçekten bulmak istiyorsa işe bu 14 parmak izinin kime ait olduğunu bulmakla başlamalı. Çünkü bu parmak izlerinin sahipleri, bu belgeyi yazanlarla, ordusuna kumpas kuranlar aynı kişiler. Devlet içine yerleşen çetenin bir diğer izi de davalarda ‘yaratılan’ gizli tanıklarda saklı. Bu davalarda birçok gizli tanık ortaya çıktı. Bu gizli tanıklar kimdir? Nasıl ve kimler tarafından gizli tanık haline getirilmişlerdir? Kendilerine neler vaat edilmiştir? Ne pazarlıklarla bu yalanları söylemişlerdir. Bunların cevabı da devlet içindeki çeteye giden yolu açar.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)