E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKulüpler Birliği şirketleşiyor: Süper Lig A.Ş. mi geliyor?---

Kulüpler Birliği şirketleşiyor: Süper Lig A.Ş. mi geliyor?

Kulüpler Birliği şirketleşiyor: Süper Lig A.Ş. mi geliyor?
23 Haziran 2021 - 14:04 borsagundem.com

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Çebi’nin istifasının ardından ortaya yeni iddiaya göre, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı profesyonel bir isme olup, tüm yönetim bu başkanla seçilecek ve uzun zamandır konuşulan Süper lig AŞ modelinin ilk adımı atılacak.

Uzun yıllardır tartışılan konuların başında gelen Süper Lig AŞ için ilk adım atılıyor.

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı’ndan istifa eden Ahmet Nur Çebi’nin yerine geçecek isim profesyonel bir yönetici olacak. Yani kulüplerin dışında sektöre hakim bir CEO olacak. Bu da Kulüpler Birliği Vakfı’nın bundan sonra yeni bir yapılanma ile Süper Lig AŞ’ye devşirilmesi anlamına geliyor. 

Yayın ihalesinde etkili olacak

Yeni dönemde yapılacak yayın ihalesi öncesinde yeni yönetimin ve CEO’nun da etkinliği artacak. TFF bu konuda kulüpleri de işin içerisine katmak istiyor. Ancak mevut yönetimlerle bunun olmayacağı anlaşıldı. Şimdi de Süper Lig AŞ modeli öne çıkacak. Yayın ihalesi sadece TV yayınlarını kapsamayacak dijitalleşme ve sponsorluk hakları da öne çıkacak.(Ceyhun Kuburlu/Dünya)

TFF Başkanı Özdemir'den 'Şenol Güneş' kararı!

Sergen Yalçın'ın imzası sonrası transferde düğmeye basıldı!

Aziz Yıldırım'ın açıklamaları bekleniyor

İşte Fenerbahçe'nin yeni golcüsü!

Kulüpler federasyondan 25 milyon euro tazminat istiyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • RAMO CANCAN23 Haziran 2021 15:26

    ister ise ismi holding ister ise kartel ne olursa olsun ülkede futbol mu var.gençlere yer verilmiyor nerede ise tüm takım 12 yabancı futbol oynamakta futbolumuzun hali ortada.