E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKulübe sorunu patlak verdi---

Kulübe sorunu patlak verdi

Kulübe sorunu patlak verdi
10 Ağustos 2013 - 07:03 borsagundem.com

Süper Kupa maçı öncesi G.Saray’da ‘kulübe krizi’ ortaya çıktı

Galatasaray defansı pazar günkü Süper Kupa finali öncesi S.O.S verdi... Süper Kupa finalinde sahaya çıkacak olan ilk 11’ini belirleyen Fatih Terim ve ekibi yedek kulübesinde çıkmaza düştü. Savunma bölgesinde üst üste yaşanan talihsizlikler sonrası ‘kulübe’ çaresiz kaldı.  Yeni yabancı sınırlaması çıktığı ilk günden bu yana en büyük tepkiyi veren Galatasaray’ın korktuğu başına geldi. Kart cezalıları ve sakatlar derken üzerine bir de kulübe, yabancıya kapanınca Cimbom’da derbi için yedek savunmacı kalmadı. Pazar günü Fenerbahçe karşısında Galatasaray yedek kulübesinin gardı düştü.
SABRİ KIRMIZI KART CEZALISI
Kayseri’deki Süper Kupa finalinde Galatasaray yedek kulübesinde sağ bek, sol bek ve stoper kısaca defans namına hiç oyuncu bulunmayacak... Neden derseniz...
 Sağ bek: Bu mevkiide ilk 11’de Eboue oynayacak. Galatasaray kadrosunda yedek sağ bek olan Sabri Sarıoğlu, geçen sene yine Fenerbahçe derbisinde gördüğü kırmızı kart dolayısı ile cezalı olacak.
Stoper: İlk 11’de Semih ile Arsenal maçında uyumlu ve başarılı bir çizgi çizen Chedjou, yarın 11.00’de olacak. Statü gereği Dany kulübede değil tribünde yer alacak. Galatasaray’ın bir diğer yedek stoperi Gökhan Zan ise sakatlığı nedeniyle kadroda kendine şans bulamayacak...
 Sol bek: 6+0+4 sınırlaması nedeniyle bu mevkiide ilk 11’de Hakan Balta oynayacak. Sol bek mevkiinin Balta dışındaki alternatifi olan Riera da yeni uygulama nedeniyle kulübede olacak.
Aslan’da prim sürprizi
Yen Fener’i kap sürpriz primi... G.Saray’da F.Bahçe derbisi öncesi prim uygulaması rafa kalktı. G.Saray Başkanı Ünal Aysal ile Fatih Terim, pazar günkü Süper Kupa finali için ekstra bir prim kararı almadı. Oyuncularını F.Bahçe maçına hazırlayan ve motive eden Fatih Terim ile başkan Ünal Aysal’ın Süper Kupa zaferi halinde ikilinin primi 90 dakika sonrası belirleyeceği ortaya çıktı.
Aslan Fener’e bileniyor
Galatasaray, yarın Fenerbahçe ile oynayacağı Süper Kupa maçının hazırlıklarına dün akşam yaptığı idmanla devam etti. Metin Oktay Tesisleri’nde üç gruba ayrılarak gerçekleştirilen top kapma çalışmasıyla başlayan akşam antrenmanında daha sonra fiziksel çalışma, şut idmanı ve çift kale maç yapıldı. Akşam antrenmanı, yaklaşık olarak 1 saat ve 20 dakika sürdü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)