E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKulisleri hareketlendiren sohbet: Bedelli...---

Kulisleri hareketlendiren sohbet: Bedelli...

Kulisleri hareketlendiren sohbet: Bedelli...
02 Haziran 2017 - 14:40 borsagundem.com

Başbakan Binali Yıldırım, BBG Genel Başkanı Mustafa Destici'yi kabul etti

Başbakan Binali Yıldırım ile bir araya gelen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici arasında dikkat çeken bir bedelli sohbeti yaşandı.

Başbakanlık Konutu’nda gerçekleşen görüşmede Destici, Başbakan Yıldırım’a uyum yasaları çalışmasına ilişkin barajın kaldırılması, ön seçimle adayların belirlenmesi, her partinin kendi amblemiyle katılacağı seçim ittifaklarının yapılabilmesi konularında önerilerini iletti. Destici’nin Yüksekova ve Cizre’nin il olmasını desteklediği ancak Hakkari ve Şırnak’ın da il olarak kalmasını istediği belirtildi.

Bedelli sohbeti

Görüşmede Destici bedelli askerlik ile ilgili de dikkat çeken bir çıkış yaptı. Buna karşı olduklarını ancak bedelli askerliğin çıkması durumunda elde edilen gelirin SMA hastalarına aktarılması talebini de iletti. Destici, gazetecilerin “Bedelli askerlik gündemde mi?” sorusuna, “Milyonların talebi var, SMA hastaları ile ilgili böyle bir teklifte bulunduk. Geçmişte 1-2 defa çıktı. Savunma Sanayi’nin de kaynağa ihtiyacı var. İki kesim arasında paylaştırılabilir” derken, “Bedelli konusunda başbakan bir adım atılacağını söyledi mi?” sorusuna da Destici, “Ben o konuda iyimser olduğunu gördüm. SMA hastalarına verilmesi konusunda” yanıtı vermesi dikkat çekti.

Kıvanç El - Milliyet

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • asslaaa02 Haziran 2017 23:22

    BEDELLİ askerlik vatan hainliğine davetiye çıkarmaktır. Peygamber ocağını para ile satmaktır. BUNU ASLA YAPMAYIN.. İHANETTİR BU BEDELLİ İŞİ..

  • baturayersin02 Haziran 2017 20:05

    Mustafa Destici miliyetçıyım diye ortalıkta dolaşıyor bunlar para için vatanı bile satar şehit olanların ne günahı vardır bu vatan parası olanmı var

  • saçma projeler02 Haziran 2017 17:34

    Ne yani paralı askerlik olmasa koca devlet,her yere kaynak buluyorda, sma hastalarına mı kaynak bulamıyor ? 1 roket parası bir sma lının masrafından fazladır. ... Askere gidecekler artık gitmesinde, sevabına SMA lı çocuklara yarıdım etsin. Lütfen askere gitmeyin ödeyin bir sma lıyı hayata bağlayın... Slogan mı la buu ?? Vatan millet dendimi mangalda kül bırakmayanlara bakın neler konuşuyor? yakıştıramadım. Şifa bekleyen insanları lütfen vatan ve millet aşkıyla karıştırmayın. ayıp yahuu

  • Sert02 Haziran 2017 17:20

    Daha yeni komutanlarımızı şehit verdik. İnsan utanır biraz bee çocuklar büyüdü tabi

  • kıro02 Haziran 2017 15:04

    binlerce yetişmiş gencimiz savaşta ölüyor bunlar utanmadan bedelli muhabbeti yapıyorlar

  • Ahmet ünal 02 Haziran 2017 15:00

    Cok dogru

  • samet02 Haziran 2017 14:59

    sen de yalaka mı oldun