E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKudlow: Çin ile müzakerelerde daha fazla ilerleme bekliyorum---

Kudlow: Çin ile müzakerelerde daha fazla ilerleme bekliyorum

Kudlow: Çin ile müzakerelerde daha fazla ilerleme bekliyorum
03 Nisan 2019 - 08:47 borsagundem.com

Beyaz Saray Ekonomi Danışmanı Kudlow, Bu hafta Washington'da devam edecek olan ABD-Çin ticaret müzakerelerinden umutlu olduğunu söyledi

Beyaz Saray Ekonomi Danışmanı Larry Kudlow, ABD ve Çin arasında ticaret görüşmelerinde bu hafta "daha fazla ilerleme" sağlanmasını beklediğini açıkladı.

ABD Ticaret Odası'nda konuşan Kudlow, "Daha fazla ilerleme bekliyoruz. Detay veremem, ancak ABD-Çin ticari ilişkilerine yönelik daha önce yaptıklarımızdan daha büyük ve derin müzakereler gerçekleştiriyoruz ve belirli bir miktarda iyimserlik var" dedi.

Kudlow ayrıca, hala çözülmemiş bazı konular bulunduğunu bilincinde olduğunu ve Trump yönetiminin odak noktasının Çin'in verdiği reform sözlerini tutmasını sağlamanın yolları olacağını vurguladı.

ABD Ticaret Odası'nın Uluslararası İlişkiler Başkanı Myron Brilliant da yaptığı açıklamada, "Her iki hükümetinde bir anlaşmayı istediğinin açık olduğu bir noktaya geliyoruz. Her iki başkan da bir anlaşma istiyor ve oyunu sona erdirecek konuların üstesinden gelkmeleri gerekli. Kritik bir haftadayız" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)