E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKritik veriler açıklandı! İşte korona virüste son durum...---

Kritik veriler açıklandı! İşte korona virüste son durum...

Kritik veriler açıklandı! İşte korona virüste son durum...
04 Temmuz 2021 - 22:52 borsagundem.com

Türkiye'nin 4 Temmuz 2021 günlük korona virüs tablosu açıklandı. Türkiye'de bugün ( 4 Temmuz) görülen korona virüs vaka sayısı 4 bin 418 olarak tespit edilirken, vefat sayısı ise düne göre artışla 50 oldu.

Tüm Türkiye normalde akşam saatlerinde açıklanan korona virüsü tablosunu bekliyordu. Sosyal medyada 4 Temmuz korona virüs tablosunun neden açıklanmadığına ilişkin sorular gelirken, bu gecikmenin nedeni belli oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter'dan yayınladığı mesajda, bugün itibarıyla korona virüsü gelişmelerine ilişkin yeni bir ekranın devreye girdiğini duyurdu. Bu ekrandan vaka sayılarını ve aşı programı takip edilebilecek. Tabloda alışılageldik detaylar ise haftalık raporlar halinde kamuoyuyla paylaşılacak.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın duyurduğu yeni tabloda toplam test sayısı, toplam vaka sayısı, toplam vefat sayısı, hastalarda zatürre oranı, ağır hasta sayısı ve toplam iyileşen hasta sayısı gibi detaylar yer almıyor. Bakan Koca, Twitter'dan yayınladığı mesajda, bu ayrıntılı bilgilerin haftalık olarak yayınlanacak raporda yer alacağı bilgisini paylaştı.

TÜRKİYE'DE KOVID-19'DA SON 24 SAAT

Türkiye'de son 24 saatte 216 bin 252 Kovid-19 testi yapıldı, 4 bin 418 kişinin testi pozitif çıktı, 50 kişi hayatını kaybetti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Artık vaka sayılarını ve aşı programının seyrini yeni bir ekrandan izleyeceğiz. Daha önce paylaştığımız tüm detayları ise haftalık raporlar halinde yayınlamaya devam edeceğiz. İller aşı olmada yarışacak."

EN FAZLA AŞILANAN İL MUĞLA

Bakanlığın sitesindeki verilere göre, bundan böyle uygulanan aşı sayısı da aynı listede paylaşılacak.

Buna göre, en fazla aşı olan il Muğla oldu. Muğla'yı, Çanakkale, Kırklareli, Edirne, Balıkesir, Eskişehir, Amasya, Aydın, Bilecik ve İzmir takip ediyor.

Aşılamanın yüzde 55'in altında olan illerin başında ise Siirt geliyor. Siirt'in ardından, Ağrı, Batman, Şırnak, Diyarbakır, Muş, Mardin, Şanlıurfa, Bitlis ve Bingöl yer alıyor.

3 Temmuz korona virüs tablosu belli oldu!

 

Fransa'da vakaların yüzde 20’si Delta varyantı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)