E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarKriptolarda rekor para girişi---

Kriptolarda rekor para girişi

Kriptolarda rekor para girişi
26 Ekim 2021 - 08:10 borsagundem.com

Kripto yatırım ürünlerine geçen hafta rekor para girişi yaşandı

Kripto yatırım ürünlerine geçen hafta 1,47 milyar dolarla rekor para girişi yaşandı. Önceki hafta giriş 80 milyon dolardı.

Coinshares verilerine göre 22 Ekim itibarıyla tamamlanan haftada dijital varlık ürünlerine üst üste 10. haftada da para girişi yaşanması dikkat çekti. Rekor para girişinde ProShares tarafından ABD'nin ilk ETF'inin yatırıma açılması etkili oldu.

Verilere göre geçen hafta Bitcoin bağlantılı ürünlere para girişi 1,45 milyar dolar olarak gerçekleşti. Aynı dönemde Ethereum bağlantılı ürünlerden ise 1,4 milyon dolar çıkış izlendi.

2021 yılında şimdiye kadar varlıklara para girişi ise 8,095 milyar dolar seviyesinde bulunuyor. Yönetim altındaki kripto para varlıkları da son para girişi ile 76,65 milyar dolara yükseldi. Rakam, yeni rekor seviye olarak kayıtlara girdi.

‘Çin, hisseleri pahalı değil’

 

Altın 1.800 dolar kritik sınırında!

 

SEC, stabilcoinleri dizginleme yolunda

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)26 Ekim 2021 08:51

    btc yatay bolınger bant ama -hacım duşuk olacak ki.. altocınlerde kalıtelı sıcak para ile hareket olsun : )) btc duzeltmeden sonraki hareketlerı o bakımdan herkesce ızlenıyor... diyeceklerkı yaa btc  alan şans... oyle ama, inan btc alcoın vb projesyonelc eişlem yapanlar, borsada çok başarılı, forex pıyasadada.. finansal okur yazar olmaz btc pıyasasında buyuk avantaj... sistem ve ongorude oyle. balına sahipleri boş insan deıl, projesyonel destek alan balınalar ozel traderlarla çalışanlar dahi var... bu pıyasa boş deıl. Turkıye pıyasasının gsmh sını katlayan bır ekonomık sektor burası... 

  • Mucise Reis ;)26 Ekim 2021 08:25

    Tuhh beee, bi alamadım btc, eteryum, altcoın... bunlar dolandırıcı dedıler izliyorum dunyayı evdeki penceremden  :D .. tuhh... pencereden izliyorum hayat , evden işe, işten eve .... param yok cebimde...    Sosyal ektivitede 15 tl ye bir cafede oturup ental şarkılı mekanda kahve içmek :D yahuu yurtdışında 19 yaşında unılı gençler sosyal ektivite diye 4 ulke geziyor :D bizim gençler telefon çıkart çıkart diye zengın ilan edılıyor... hayat izlemeye değer boşverin... :D gavur işi bu coınler hep, israil oyunu, abd oyunu, çin oyunu...