E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarKriptolar haftaya güçlü başladı---

Kriptolar haftaya güçlü başladı

Kriptolar haftaya güçlü başladı
08 Kasım 2021 - 09:11 borsagundem.com

Kripto paralarda güçlü ilgi yeni haftada da devam ediyor

Kripto paralara ilgi yeni haftada da güçlü bir şekilde devam ediyor. Ethereum fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkarken, Bitcoin fiyatı da 3 haftanın en yüksek seviyesini gördü.

Bitstamp'ın verilerine göre Ethereum fiyatı bugün 4724 dolar seviyesini gördü ve şu sıralarda yüzde 3 artışla 4719,66 dolar seviyesinden işlem görüyor. Bitcoin fiyatı da 65 bin 667 Dolar seviyesini gördü ve şu sıralarda 65536,08 dolar seviyesinde.

Analistler, enflasyon endişelerinin yatırımcıları altın ve kripto paralara yönettiğini belirtiyorlar. Finansal kuruluşların kripto paralar yönelimlerinin arttığına işaret eden IG Markets, sektörde havanın iyi olduğunu da vurguladı.

Musk’ın anketinde sonuç belli oldu: Hisselerinden satacak mı?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)08 Kasım 2021 09:27

    Noel baba nerede ? Bu yıl dahda güzel olabilir.... btc 80 - 100 2022 ye buralarda beklıyorum Aslında farklı senaryo var, tutarsa 100 üzeri olabilir ama erken daha :D .... Abi ABi, ben dünyaya izlemeye geldim abiii : (((  .. İzliyorum abii.... Emrah ben abi... : (((  dünyaya izlemeye gelenler yoluna devam etsin :D kendi başarısını değil, başkısının başarılarını görürler anca... btc 28 m 33 mu derken yazdım.. .bana yazanlar,   Peynir teknesi fare kapanı beyaz peynir abiii :D  hee hee aferin emrah... Halkısın  kucuk emrahcım, sen efendi kişiliğini kaybetme. al şu  asgari ücretine 250 tl zam. yapdım :D. Eve giderkende tavuk ekmek döner al 15 tl ye , ev dekiler et yesin  b12 :D  hahha kendini zorla emrah yapanlara selam olsun....