E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarKriptoda kayıplar derinleşiyor---

Kriptoda kayıplar derinleşiyor

Kriptoda kayıplar derinleşiyor
14 Kasım 2022 - 09:23 borsagundem.com

Hafta sonu kripto paralarda görülen düşüş ivmesi yeni haftanın ilk gününde de etkisini sürdürdü. Bitcoin yeniden 16 bin doların altına indi.


Kripto varlık piyasasında FTX'in yarattığı depremin etkisi devam ediyor.

Piyasanın en çok işlem hacmine sahip varlığı Bitcoin yeniden 16 bin doların altını gördü. Ethereum 1.170 dolar seviyelerine çekildi.

Piyasayı sarsan FTX olayında gelişmeler piyasa üzerinde etkili oluyor. Son olarak FTX'in istifa eden CEO'su Sam Bankman-Fried'in Bahamalar'da sorgulandığı haberi geldi.

Kripto para birimi işlem platformu FTX Group Cuma günü ABD’de iflas işlemlerini başlattığını ve CEO Sam Bankman-Fried’in görevinden istifa ettiğini duyurmuştu.

Geçen hafta FTX’in likidite problemleri yaşadığı ve iflasın eşiğinde olduğunun anlaşılması üzerine kripto para birimlerinde geniş bir satış dalgası yaşanmıştı.

ABD sermaye piyasası kurulu SEC, müşterilerin varlıklarının kötüye kullanılıp kullanılmadığını tespit etmek amacıyla Bankman-Fried hakkında soruşturma başlatmıştı.(Bloomberg)

Kripto paralarda FTX depremi

 

FTX'in iflasında ilginç detay: 1 milyar dolar buhar olmuş

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • öneri güleni14 Kasım 2022 14:34

    hadi bakalım hayırlı işler baba coin şöyle 2500 e gelirse süper olur tadından yenmez ? bir de binace de sallanırsa of ananam of süper dem de süper olur panik satışları ile 1000 e gelirse baba coin işte tam antep baklavası hemide kuru .☺️ alınır o vakit YTD