E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarKriptoda 5 milyon kaybedince, intihar etti---

Kriptoda 5 milyon kaybedince, intihar etti

Kriptoda 5 milyon kaybedince, intihar etti
19 Temmuz 2022 - 09:50 borsagundem.com

İstanbul Bağcılar'da yaşayan, coin piyasasında yaklaşık 5 milyon lira kaybettiği öne sürülen Aydın Polat intihar etti

İstanbul Bağcılar'da yaşayan Aydın Polat'ın İSTOÇ Oto Galericiler Sitesi'ndeki dükkânında geçtiğimiz hafta sonu 10.00 sıralarında tek el silah sesi duyuldu. Çevredekiler dükkâna gittiğinde, Polat'ı koltuğa yığılmış halde kanlar içinde buldu. Yanında bir de tabanca vardı. Sağlık ekipleri geldiğinde Aydın Polat hayatını kaybetmişti. Sabah'tan Yunus Emre Kavak'ın haberine göre, kamera görüntülerinde, Polat sabah erken saatlerde dükkânını açmıştı ve içeride sadece kendisi vardı.

Polis, Aydın Polat'ın çevredeki esnaftan yüklü miktarda para alıp coin piyasasında işlettiği bilgisine ulaştı. Yaklaşık 5 milyon lira kaybettiği öne sürülen genç adamın, bu nedenle bunalımda olduğu öğrenildi.

Kripto devi Celsius nasıl iflas etti?

 

Kripto paralar ne zaman toparlanır?

 

Kripto para intiharı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Rıza25 Eylül 2022 02:25

    Bu şahsın intiharından tek sorumlu kişi Mehmet yiğittekin adlı nitelikli dolandırıcı dır. Aydını piyasada toplayıcı yapıp sadece aydın üzerinden 70 milyon civarında para toplatıp kayıplara karışmışmıştır. Rahmet lide bu şerefsiz heriften ümidini kesip maalesef canına kıymıstır. Bu şahıs piyasayı ortalama 1 milyar TL nin üzerinde dolandırmış tır. Hala kayıptır. Olayın coin piyasasıyla ilgisi yoktur

  • azmi19 Temmuz 2022 18:07

    Yasal alt yapısı bulunmayan finansal işlemlere girilmez.

  • fafa19 Temmuz 2022 18:04

    Yabancıar koin 'lerle Türkleri soydu.Çok kazanma hırsı insanları yaktı.Bütünn paralar Amerika'ya aktı.Akıllandılarsa artık borsa düzelir.

  • Mucise Reis : (19 Temmuz 2022 10:55

    üzücü. Ama şunu demek isterim. Bilmediğiniz işlere büyük paralar ile test yapmadan sakın girmetin. Ben market açsam bu par aile işletemeyebilirdim. dükkan açsam, yada otogaleri dükkanı işletsem. çünkü bilmiyorum. heleki ordan burdan borç alınan para ile bilinmeyen işlere girmemek lazım bence. keşke son kötü hamleyi yapmasa idi. cüreli bir yerlerde çalışır maaşın 4 de biri haciz olur hayatını diame ederdi... bir anlık psikolojık çıkmaz düşünceleri... o bakımdan etrafınızda böyle bir durum psrikolojı görürseniz, önce can hep çıkış vardır. psikiyatıra yönlendirin çıkış bolunu kendini bulabilecektir. ... ücüzü sonuç...

  • Mucise Reis : )20 Temmuz 2022 08:28

    Hamido dünyada devletler dahi batar.  Borsada firması batan aynınımı yapmal ı? yada yeşils ermayeye Almanyada camilerde par akaptıranlar, inekçi titan zincirlerine para kaptıranlar... gerçek ticari hayatta çekleri karşılıksz çıkıp dükkanı iflas edenler... suriyede müteahit zengin iken, 1 günde savaş çıkınca Türkiye ye gelip hammallık eden amele olanlar... çözüm nedir HAMİDO ? Parası olmayan bu dünyada nefes alamıcak mı ? Dünyada herşeye hazırlıklı olmalısın. Psikolojık sorunlar problemler çıkış için deset almalıdır. Sorumlusu, kendi sorumsuzluğu ama yaptığını desteklemek gibi saçma bişe olamaz. O silah elinde olmasa böyle bişeye yeltenemezdi mesela... silah vermemek adına psikolojık testler sertleştirilmeli. silahlanmaya karşıyım ben. Herkes kendinden sorumludur. Hamido senin dinçsızlığın sorumlu. Dinini bilmiyorsun hamido.

  • Hamido19 Temmuz 2022 17:58

    Sorumlusu sensin Mecusi reyiz. Vicdansızsın veya kara vicdanlısın.

  • KASIM YANTIR19 Temmuz 2022 10:32

    Yakında BİST de de aynı şeyler olacaktır dikkatle izleyin .

  • fafa19 Temmuz 2022 18:08

    Bist'te neden olsun,fabrika yerinde duruyor.Yatırdığım paranın karşılığı var.COİN ÖYLE Mİ BİLMEDİĞİN YERE,BİLMEDİĞİN BİR MALA PARA YATIRIYORSUN.bENZETME APTALCA.

  • Hakkı 19 Temmuz 2022 18:00

    İkile, Git ötede oyna, yandan yandan. Seni gidi zibidi.

  • KUMARBAZ OLMAYIN19 Temmuz 2022 12:05

    ŞİŞECAMIN, FORDUN, ENKANIN, ARÇELİĞİN SIFIRLANDIĞINI NEREDEN GÖRDÜN. OLMAYAN HAYALİ ŞEYLERİN PEŞİNDE KOŞMAK HAYALPERESTLİKTİR. :D