E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarKripto paraya bir darbe daha---

Kripto paraya bir darbe daha

Kripto paraya bir darbe daha
29 Eylül 2021 - 09:56 borsagundem.com

Dünyanın en büyük kripto para madencilik cihazları satıcılarından biri olan Bitmain'in Çin'de satışlarını durduracağı belirtiliyor.

Çin merkezli e-ticaret şirketi Alibaba, 8 Ekim’den itibaren kripto madencilik cihaz ve ekipmanlarının satışını durduracağını açıkladıktan sonra dünyanın en büyük kripto para madencilik cihazları satıcılarından biri olan Bitmain'in de Çin'de satışlarını durduracağı belirtiliyor.

Pekin merkezli şirket ülkede devam eden regülasyon baskılarını dikkate alarak üretiminin büyük bölümünü Güney Çin bölgesi ile diğer ülkelere kaydırma kararı aldığını da belirtti.

Coindesk'in konuya yakın kaynaklara dayandırdığı habere göre şirket artık Çin'de makine satışı yapmayacak. Bitmain, haber hakkında resmi bir açıklama yapmaktan sakındı.

Kripto para borsası ceza için uzlaştı

 

Kripto paraların sonu iyi olmayacak

 

Çin’in en büyük kripto borsası hesapları kapatıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Berber Bekri 29 Eylül 2021 12:17

    Eyyy küçük yatırımcı üç kuruşunu bu coingiller e bitgillere kriptogillere kaptırma sonra da gelip ağlama daha yasası bile belli değil kanunu yok kendi yok yapma sana yazık çoluk çocuğuna yazık emeklerine yazık.."BEDAVA PEYNİR FARE KAPANINDA OLUR "