E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıKripto paraları Borsa Gündem’den izleyin---

Kripto paraları Borsa Gündem’den izleyin

Kripto paraları Borsa Gündem’den izleyin
05 Şubat 2018 - 16:47 borsagundem.com

Tüm dünyayı kasıp kavuran sanal paraları izlemek artık bir tık kadar yakın… Borsa Gündem’in yeni hizmeti “Kripto Paralar” kategorisi devreye girdi

Her gün, sabahtan akşama iniş ve çıkış trafiğiyle baş döndüren, sert düşüşler ve zıplayışlarla ‘neler oluyor?’ dedirten kripto paralar, çoğu yatırımcının artık vazgeçemediği bir enstrüman haline geldi.

Peki, yatırımcı, emtianın yeni yıldızı sanal paraların piyasa değerini istediği an nasıl öğrenecek? Parasını nereden izleyecek?

Sadece ekonomistleri, yatırım gurularını, stratejistleri, borsaları, dünyaca ünlü holdingleri, devlerin patronlarını, bankaları, merkez bankalarını değil, siyaset dünyasını da estirdiği polemik türbülansına çeken kripto paraların gün içinde ne kadar işlem gördüğünü, hangisinin daha fazla cazibe rüzgarı estirdiğini öğrenebileceği bir adres var mı?

İşte yatırımcılara bu telaştan kurtaracak hizmet…

Borsagundem.com’un yeni kategorisi “Kripto Paralar” devreye girdi.

Bundan böyle, “Benim sanal servetim ne kadar arttı?” diye merak etmeye, “Bugün kaybettim mi acaba?” diye korkmaya, “Nerden bakacağım?” diye çaresizliğe düşmeye gerek yok. Borsagundem.com, Bitcoin’den Ethereum’a, Ripple’dan EOS’a, TRON’dan Nano’ya, kripto para dünyasının tüm aktörlerini önünüze, elinize getirdi. Saniye saniye her kripto paranın değeri, son fiyatı, işlem hacmi ve değişim oranı bir tıkla “Kripto Paralar” tablosunda.

Borsagundem.com’un açtığı yeni kategori “Kripto Paralar” artık size çok yakın…

Tıklayın, bakın…

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)