E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıKripto paralarda yükseliş trendi başladı mı?---

Kripto paralarda yükseliş trendi başladı mı?

Kripto paralarda yükseliş trendi başladı mı?
26 Temmuz 2021 - 08:11 borsagundem.com

Bitcoin başta olmak üzere kripto paralarda güçlü yukarı hareket sürüyor

Başta Bitcoin olmak üzere kripto paralarda güçlü yukarı hareket devam ediyor. Bitcoin fiyatı Haziran'dan bu yana görülen en yüksek seviyeye çıkarken, Ethereum da 3 haftanın en yüksek seviyesini gördü.

Kripto paralarda yaşanan güçlü toparlanmada Elon Musk ve Jack Dorsey'den gelen pozitif açıklamaların yanı sıra Amazon'un kripto paralar ile ödeme kabul edeceği iddiaları da etkili oldu.

Tesla CEO'su Elon Musk'ın kripto para üretiminde enerji kullanımına ilişkin due dillligence süreci tamamlandıktan sonra ödemelerde bitcoin kabul etmeye yeniden başlamalarının muhtemel olduğunu söylerken, Twitter'ın CEO'su Jack Dorsey de dijital paraların gelecekte Twitter'ın "büyük bir parçası" olacağını ifade etti.

Amazon'un dijital para ve blokzincir uzmanı işe almak için ilan vermesi de Amazon'un bitcoin gibi kripto paraları ödeme aracı olarak kabul etmeye doğru ilerlediği değerlendirmelerine yol açtı.

Şu sıralarda Bitcoin yüzde 18,06 artışla 38366,06 dolar, yüzde 14,01 yükselişle Ethereum 2327,06 dolar ve Dogecoin yüzde 15,47 artışla 0,224904 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Altında Fed bekleyişi

Petrolde endişeler ağır basıyor

ABD tahvillerinde sat tavsiyesi

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)