E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarKripto paralarda rekor para girişi---

Kripto paralarda rekor para girişi

Kripto paralarda rekor para girişi
30 Kasım 2021 - 11:23 borsagundem.com

Kripto paralara sermaye girişi yılın ilk 11 ayında rekor kırdı

CoinShares verilerine göre kripto para ürünlerine ve fonlarına sermaye girişi bu yılın ilk 11 ayında rekor seviyeye ulaştı.

Kripto para ürün ve fonlarına Ocak-Kasım döneminde 9,5 milyar dolar sermaye girişi oldu. Bu sermayenin 6,7 milyar doları Bitcoin'e gitti.

26 Kasım haftasında kripto paralar sermaye akışı 306 milyon dolar olarak gerçekleşti.

Bitcoin'e 11 haftalık süreçte toplam 2,7 milyar dolar sermaye girişi yaşandı.

Bitcoin'e 26 Kasım haftasında 247 milyon dolar giderken, Ethereum tabanlı ürün ve fonlarına 23 milyon dolar aktı. Polkadot ve Solana da sermaye çekmeye devam ettiler. Polkadot'a 11,5 milyon Dolar ve Solana'ya 14,6 milyon dolar sermaye girişi yaşandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)30 Kasım 2021 15:11

    kasım ayı beklentim 68 - 74 arası bir değerdi. Gerçekten de btc beni hayal kırıklığına uğrattı. Zarar varmı? yok. sermaye katlandı bir baya bir  hemde. ama kasım hedegım  68 - 75 arası... aralık ayında 80- 100 bın arası hedefim çalışmalarım vardı. Yaşanan ekonomık gelişmeler bu durumu etkıledı. kasım ayında bi rkaç yıl once çökme yaşadık. o bakımdan kasım ayı bu olabilir mi? denemeleri yapıldı. ama bir kurum bu sefer düşüşü fırsat bildi BTC topladı. Yani, her düşüşde bazı kişi kişiler kurum aynı hamleyi yapar ise gerçektende BTC hakkında şüpheler düşecek diye düşünüyorum. ABD deki kurumve yonetıcıler bu hamleyi yapıyor, ya bu hamde avrupa ve asya yayılırsa ? ... hayali bile uçuk. bu btc varyaa nerelere çıkar  5 - 10 yıl sonra... bir çok projenın parası sanal altın oldu. eteryumda öyle... nasip bakalım.