E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarKripto paralarda işlem hacmi 100 milyarı geçti---

Kripto paralarda işlem hacmi 100 milyarı geçti

Kripto paralarda işlem hacmi 100 milyarı geçti
28 Mart 2022 - 10:34 borsagundem.com

Kripto paralarda yeni haftaya yeşil bir manzarayla uyandık. Bitcoin'de artış yüzde 5'i geçerken, kripto para piyasasında son 24 saatte işlem hacmi 100 milyar doları aştı.

Kripto para piyasalarında son 24 saatte gerçekleşen işlem hacmi önceki güne göre yüzde 63 artarak 100 milyar doları aştı.

CoinMarketCap verilerine göre, en yüksek işlem hacmi 34,4 milyar dolar ile Bitcoin'de gerçekleşirken, Ethereum işlem hacmi 16,2 milyar dolar oldu.

Kripto paraların piyasa değeri de bir önceki aya göre yüzde 4,75 artarak 2,12 trilyon dolara ulaştı. Bitcoin'in piyasa değeri 892 milyar doları aştı. Ethereum'un Piyasa değeri 400 milyar dolara dayandı.

Kriptolarda yaptırım rüzgarı: Yükseliş sürüyor

 

Bitcoin kayıplarını sildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)28 Mart 2022 13:56

    Kaç oldu bilmem. Bu alanda çokf azla yazdık çizdik. sosyal medyada boş zamanlarımızda yarıdmcı olduk. anlattık. garantici yatırımcılığı vb. meta olaylarını bir çok mevzuyu takip ettik. Derken Türk kripto siteleri kuruldu sonrasında biz öncesinde vardır. kuran kişileri geçmişten iyi kötü piyas aiçinde olanları forumlarda gömrduk yazıştık vb. yani Hedef bir alanda bir şeyler yapmakdı. Her bakkal dukkanı kar yapmaz, her sektor tutmaz. ama biz inandık inananlar ile birlikte yol aldık. Bugunler rüya gibi... işin özeti Türk İnsanı Büyük Turanı bu alanda da kuracak. Hem de proje ureten , projeler yapan yani TUKETMEYEN duruma gelecek sermayeler oluştu. Hedef söz sahibi olmak, bu alanda ülkemizin varlığını bilinirliğini hissettirmek. Gelecek yazılımlar ile değişecek. yazım program = çamaşır mak. akıllı tv, robot süpürge, tesla arabalar, uçan otomatık dronlar, sanal meta tv ler, radyolar vb. vb. bankamatıkten para çekip, hala faturasını banka gişesinde elden ödeyenler anlayamaz tabi :D