E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarKripto paralarda düşüş sürüyor---

Kripto paralarda düşüş sürüyor

Kripto paralarda düşüş sürüyor
21 Eylül 2021 - 08:01 borsagundem.com

Bitcoin 42 bin doların, Ethereum 3 bin doların altını test etti

Coinbase'den gelen SEC'in baskısı sonrası kripto para kredi verme programını devreye almama kararı, Bitcoin ve Ethereum başta olmak üzere tüm kripto paralarda satışları hızlandırdı.

Çinli Evergrande'nin iflası halinde küresel finans piyasalarında yaşanabilecek gelişmelere yönelik endişelerinde etkisi ile Bitcoin fiyatı 42 bin doların, Ethereum da 3 bin doların altını test etti.

Analistler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Kripto paraya açılma derdimiz yok, tam aksine onlara karşı ayrı bir savaşımız, ayrı bir mücadelemiz var" sözlerinin de kripto para piyasalarını olumsuz etkileyen gelişmeler arasında olduğunu da ifade ettiler.

Bitcoin fiyatı bu saban 40 bin 267 dolar seviyesine kadar düşüşün ardından şu sıralarda 24 saat öncesine göre yüzde 6,65 kayıpla 42644,77 dolar seviyesinde.

Ethereum da 2811,83 dolar seviyesin görülmesinin ardında 2995 dolardan işlem görüyor. 24 saat öncesine göre kayıp yüzde 6,49.

Bitcoin yıl sonuna kadar 350 bin doları görebilir

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)