E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıKripto paralarda duraklama süreci---

Kripto paralarda duraklama süreci

Kripto paralarda duraklama süreci
26 Ağustos 2021 - 10:29 borsagundem.com

Kripto para piyasasında düzeltme, soluklanma yaşanıyor

Kripto para piyasalarında Bitcoin'e 50 bin doların üstünü test ettiren güçlü rallinin ardından bir geri çekilme yaşanıyor.

Analistler, Bitcoin, Ethereum, Cardano ve SOL gibi kripto paralarda yaşanan güçlü rallinin ardından bir soluklanma, düzeltme yaşanmasının normal olduğunu ifade ediyorlar.

Bitcoin şu sıralarda düne göre yüzde 3,66 düşüşle 46844,15 dolardan işlem görüyor. Etherum fiyatı yüzde 4,25, Cardano ise yüzde 8,21 aşağı geldi.

Havacılık hisselerinde umut ışığı

Borsa İstanbul yeniden yukarı döndü

Kurlar, yönünü yukarı çevirdi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)26 Ağustos 2021 10:53

    btc  - 50 bin aşması bir kaç gün üzerinde durması gerekli. bu 50 üzeri bi rçok mgadur var, uzun süre beklıyor... o bakımdan btc haberer , kurumlar, bir çok suni mevzularla çok hızlı çıkış yaptı. düşecek derken 50 dokundu. hacim haber akışlı çıkarttı btc yi. neolacak ? bence, 45- 46 arası direnç, burada ciddi hacim toplamazı lazım, hacim haber akışlı deil, yatırımcılar, kurumlar, bu kriptolara inana kesimce alımlarla buralar dolmalı. bu gerçekleştiğinde,  50 üzeri hacimli çıkış ile, orad abekleyenleri senaryoya ınandırmalı, aa satmayayaım 54 aşarsa 80 olacak demeli. o inancı aşılamalı. bu senaryo yıl sonu beklemtim 80 - 100 arası btc beklıyorum... şuan 40 - 43 binlerde olmamız lazım diye hesaplamıştım 2 ay once ama temmuzda çok sert çıktık. ama yıl sonu hedefim değişmedi ... pozitif düşünüyorum ben. umarım öyle olur :D şu toplandı da bitsin abd de rahatlayalım