E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaKripto paralar güvenilir mi---

Kripto paralar güvenilir mi

Kripto paralar güvenilir mi
22 Ağustos 2019 - 16:15 borsagundem.com

CryptoCompare raporuna göre önde gelen kripto para borsaları toplam işlem hacminin sadece yüzde 5'ine ev sahipliği yapıyor

CryptoCompare'in 21 Ağustos'ta yayınladığı raporuna göre güvenilir olmayan kripto para Borsaları, hala küresel işlem hacminde aslan payına sahip.

D – E notlu düşük kaliteli borsalar Temmuz itibariyle ticaret hacminin yüzde 64'ünü (316 milyar dolar) temsil ederken, AA düzeyindeki en iyi nota sahip platformlar 31 milyar dolar ile sadece yüzde 5'ini oluşturuyor.

Düşük kaliteli kripto işlem hacmi yüksek olsa da iyiye giden bir görünüm mevcut. En iyi notlu (AA ve A) platformlardaki işlem hacmi Temmuz'da bir önceki aya göre sırasıyla yüzde 29 ile yüzde 10 artarken, 142 milyar dolara karşılık gelen E notlu borsalardaki işlem hacmi yüzde 20 azaldı.

CryptoCompare verilerine göre AA – B notlu borsalardaki hacim yüzde 4.4 artış kaydederken, düşük notlu (C – F) borsaların hacmi sadece yüzde 0.7 arttı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)