E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıKripto para yatırımlarında başarının 5 sırrı---

Kripto para yatırımlarında başarının 5 sırrı

Kripto para yatırımlarında başarının 5 sırrı
31 Mart 2021 - 13:28 borsagundem.com

Son aylarda kripto paralar gündemde yoğun bir yer tutuyor. Bitcoin ve diğer kripto paralar 2020’de tüm varlık sınıfını yüksek performanslarıyla geride bıraktı

BORSAGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Bugünlerde kripto paralar ve Bitcoin konusunda oldukça fazla şey duyuyoruz. Bitcoin ve diğer kripto paralar 2020’de piyasalardaki tüm varlıkları geride bıraktı. Finansal volatilitenin hakim olduğu bir yılda kripto paralar altın, gümüş ve ham petrol gibi geleneksel varlıklar düşüşteyken, gücünü korudu.

Ancak tüm bu güçlü verilere rağmen Bitcoin’in benimsenme oranı yalnızca %2. Bu durumu yatırımcıların şüpheci yaklaşımı ya da fırsat olarak görmek mümkün. Barclays’in ödüllü serbest fonu, dijital varlıklara odaklanan Deltacore Capital kripto para yatırımlarında başı çekiyor. İşte Forbes’un haberine göre, Deltacore’un kripto yatırımlarında başarı için 5 önerisi.

1. Dersinizi çalışın

Gözü kapalı yatırım yapmayın. Araştırma yapın ve kaynaklarınızı dikkatli seçin. Kripto paralar genellikle sosyal medyada büyük popülerliğe sahip. Ancak bu konuda konuşan herkes uzman değil. Karar vermek için verilerle desteklenmiş bilgilere ihtiyacınız var. Hem yatırım hem de dijital varlıklar alanında deneyimli uzmanlara danışın. Aldığınız bilgilerin doğru kaynaklardan geldiğine dikkat edin.

2. Verilere dayanan yatırımlar yapın

Piyasalar asla yalan söylemez. Bu oldukça basit bir tavsiye olarak görünse de birçok yatırımcı bazı yatırımlara yönelik “düşüncelerinde” oldukça ısrarcı olabiliyor. Veriler ise önyargıları düzeltmenin tek yöntemi. Verilerin zaman içinde nasıl değiştiğini takip edin. Yatırımlarınızın ve hamlelerinizin verilere dayandığından emin olun. Rakamlarla destekleyemediğiniz tüm yatırımlar kötü sonuçlar doğurabilir.

3. Duygularınızla yatırım kararı almayın

Yatırım uzun vadeli bir bağlılık gerektirir. Eğer doğru araştırmayı yaptıysanız ve güçlü verilerle destekli kararlar aldıysanız, kısa vadeli dalgalanmaların sizi yanıltmasına izin vermeyin. Finansal yatırımlarınızı heyecan ve fırsat yakalama duygusuyla gerçekleştirmeyin. Duygularınızı yatırımlarınızdan ayrı tutun ve duygularınızın kararlarınızı yönetmesine izin vermeyin.

4. Piyasaların sınırlarını anlayın

Her yatırımın büyüme potansiyeli piyasa değerinde gizlidir. borsagundem.com'un derlemesine göre, piyasa değeri bir şirketin değerinin toplam dolar değeridir. Bunun temeli ise hisse piyasasıdır. Bir şirketin mevcut hisselerinin, mevcut Piyasa fiyatıyla çarpılması sonucu elde edilir. Bu bir varlığın ucuz veya pahalı olması değil, ne kadar büyüme potansiyeli olduğunu bulmak için yapılır.

Kripto para yatırımlarınıza verileri temel alarak başlayın. Hedef fiyatınızı belirlediğinizden emin olun. Piyasa değeri aynı zamanda bir yatırımın riskleriyle, büyüme potansiyeliyle ve ekonomik değişimlere karşı ne kadar hassas olduğuyla ilgili de bilgi verir.

5. Bir stratejiniz olsun

Kripto para yatırımları zengin olup paralarını çekmek isteyenler için uygun değil. İlerlemek için bir stratejiye ihtiyacınız var. Bigi ve veri toplamak strateji oluşturmak için oldukça önemli. Ancak bu aynı zamanda ne kadar süreyle ve ne kadar miktarda yatırım yapmak istediğinizle ilgili. Yatırımlarınızdan beklentinizin tam olarak ne olduğuna karar verin ve ne kadar para yatırmak istediğinizi belirleyin.

Bu parametreler ilerleyen dönemlerde daha başarılı kararlar almanızda faydalı olacak. Kripto para yatırımlarının başarılı olması için bir strateji ve uzun vadeli hedeflere uymak gerekiyor.

'Bitcoin'de 3 milyon lira kaybetti

 

Altına ilgi azalıyor

 

Bitcoin yükselişini sürdürüyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • The game31 Mart 2021 22:40

    Coin sistemini kuranlar piyasaya sürmeyi tahüüt etikleri miktar hepsini zirvede yedirdimi, çaktırmadan istedikleri kadar daha coinde üretebilir ve alıcı bıldukları her fiyattan yedirirler, sonuçta hangi fiyattan satsalarda kar! Tahüütler projeler masal! Proje tahüüt falan malı yedirme argumanları sadece! Alıcı toplamak için bazı şirketleti de oyuna sokarlar! Bu şirketlere veya şirket sahiplerine büyük miktar coin verilir ve sonra bu şirketler ilgili coini alışverişte kabul ediyoruz şeklinde beyanda bulunur. Sonuöta bu operadyonda oyuna katılan şirket veya hakim ortakları kendilerine verilmiş coinlerden yüksrkten satarak şirketin uzun yıllar kazancından çok büyük kazançlar sağlar

  • Coin231 Mart 2021 22:33

    Titan saadet zinciri oyununa devam! Hala talep yükseltiliyor, talep yükseltilebildiği kadar da çıkar. Ama oyunu kuran balinalar zamanla coinleri piyasaya iyice yedirdimi mi, bu film biter! Hepsinin fişi çekilir, elektriği kesilir! Sıklıkla ekranlarda boy gösteren ekonomi uzmanları sürekli “ coinler geleceğin parası’ deyip duruyor! Bunlar ya iq leri çok düşük ya da kötü niyetli! İnsanlar bu coinleti kullanması genişlediği oranda devlet paralarına talep düşer, ve devletler para basamaz olur! Ülke vatandaşları ülkelerin paralarını değil de onun bunun çıkardığı paraları mı kullanacak! Senyoraj hakları devletler değilde ne üdüğü belirsiz coin ihrac eden kişiler ceplerine mi inecek! De hadiyin ordan, her gün ekranda “bu coinler geleceğin parakarı” tekerlemeleri yapan ekonomi uzmanı müsfeteleri!

  • BORSACI31 Mart 2021 22:29

    ÜLKEMİZDE EKENOMİK BİR ÇÖKÜŞ VAR BORSADA VURGUN, SOYGUN VAR GÜVENDE KALMAYINCA İNSANLAR KRİPTO PARAYA YÖNELMEK ZORUNDA KALMIŞDIR.

  • Rgh31 Mart 2021 21:20

    Titan saadet zinciri oyununu devam! Hala talep yükseltiliyor, talep yükseltilebildiği kadar da çıkar. Ama oyunu kuran balinalar malları yegirdi mi, bu film biter! Hepsinin fişi çekilir elektriği kesilir! Ekonomi uzmanları sürekli “ geleceğin parası deyip duruyor” Ülke vatandaşları ülkelerin paralarını değil de onun bunun çıkardığı paraları kullanacak mış! Senyoraj hsklarını devletler değilde ne üdüğü belirsiz coin ihrac eden kişiler cepletine indirecekmiş! De hadiyin ordan, her gün ekranda “ gelecrpin parakarı” tekerlemeleri yapan ekonomi uzmanı müsfeteleri!

  • Ben 31 Mart 2021 13:34

    Sırrı felan yok bu işin kafasına göre cıkar ve düşer