E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarKripto para sahipleri ilk dijital varlıklarını 2021'de satın aldı---

Kripto para sahipleri ilk dijital varlıklarını 2021'de satın aldı

Kripto para sahipleri ilk dijital varlıklarını 2021'de satın aldı
04 Nisan 2022 - 10:20 borsagundem.com

ABD kripto para borsası Gemini tarafından yapılan ankete göre, kripto sahiplerinin yaklaşık yarısı ilk dijital varlıklarını 2021'de satın aldı.

Gemini tarafından yapılan yeni bir ankete göre, Amerika Birleşik Devletleri, Latin Amerika ve Asya Pasifik'teki tüm kripto para sahiplerinin neredeyse yarısı dijital varlıkları 2021'de ilk kez satın aldı.

Kasım 2021 ile Şubat 2022 arasında gerçekleştirilen 20 ülkede yaklaşık 30.000 kişiyle yapılan anket, 2021'in kripto için gişe rekorları kıran bir yıl olduğunu ve özellikle enflasyonun para birimi devalüasyonu yaşayan ülkelerde benimsenmesini sağladığını gösteriyor.

Gemini, bu ülkelerde ankete katılan kişilerin %41'inin kripto sahibi olduğunu bildirirken, bu oran Amerika Birleşik Devletleri'nde %20 ve İngiltere'de % 18.

Gemini, geçen yıl kripto sahibi olduğunu bildiren kişilerin % 79'unun, uzun vadeli yatırım potansiyelleri için dijital varlıkları satın almayı tercih ettiğini aktardı.

Kayıtlara geçen en büyük kripto para soygunu!

 

Kripto paralarda işlem hacmi 100 milyarı geçti

 

Kriptolarda yaptırım rüzgarı: Yükseliş sürüyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)