E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıKripto para piyasasında hareketlilik sürüyor---

Kripto para piyasasında hareketlilik sürüyor

Kripto para piyasasında hareketlilik sürüyor
15 Nisan 2021 - 08:03 borsagundem.com

Coinbase hisselerinin Nasdaq'ta işleme açılmasını kutlayan kripto para piyasası oldukça hareketli

Önde gelen kripto para borsalarından Coinbase'in hisselerinin Nasdaq'ta işlem görmeye başlamasına kutlayan kripto para piyasası oldukça hareketli.

Bitcoin fiyatı 65 bin dolar civarına kadar yükselişin ardından 63 bin dolar civarında yatay bir seyre dönerken, Ethereum ise rekor seviyelere yakın işlem görmeyi sürdürüyor.

Coinbase'nin ardından bir kripto-kredi startup şirketi olan BlockFi'nin ve kripto borsası Kraken'in de halka açılmaya hazırlandıkları haberi kripto para piyasasını hareketlendiren faktörler arasında.

CoinFlip CEO'su Ben Weiss yaptığı değerlendirmede, "Coinbase’in halka açılması kripto para sektörüne bir meşruiyet getirdi. Kraken ve BlockFi'nin de yakın gelecekte borsalarda işlem görür hale gelecekleri dedikoduları var" diye konuştu.

Son 24 saat içinde 64 bin 829,14 dolara kadar yükselyen Bitcoin fiyatı şu sıralarda 63.065,18 dolar seviyesinde. Bitcoin fiyatı yılbaşından bu yana yüzde 117 yükseldi.

Ethereum ise 2478,74 dolar ile tarihinin en yüksek seviyesini gördükten sonra 2473,73 dolar seviyesinden işlem görüyor. Yılbaşından bu yana getirisi ise yüzde 229'a ulaştı.

Coinbase ilk işlem gününe yüzde 44 primli başladı

Wall Street 25 trilyon doları devirdi

Asya borsalarında karışık seyir

New York borsası günü karışık kapattı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)