E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKripto para intiharı---

Kripto para intiharı

Kripto para intiharı
13 Mayıs 2022 - 14:11 borsagundem.com

İstanbul'da emlakçılık yapan Eyüp Çobanoğlu, sattığı evinin parasını kripto para borsasında kaybedince bunalıma girdi. 600 bin TL'sini neredeyse sıfırlayan 23 yaşındaki genç, sosyal medya hesabından not bırakarak intihar etti.

Olay, dün 17.00 sıralarında Esenyurt ilçesindeki bir sitede meydana geldi. İddiaya göre, emlak işiyle uğraşan Eyüp Çobanoğlu yaklaşık bir yıl önce kendine ait daireyi satarak kripto para borsasına girdi.

Yaklaşık 600 bin TL’lik yatırım yapan Çobanoğlu için ilk dönemler oldukça kazançlı geçti. Ancak kısa bir süre önce büyük çöküş yaşayan kripto para piyasasında ciddi kayıplar yaşandı.

AİLESİYLE TERS DÜŞTÜ

600 bin TL yatırımını hemen hemen sıfırlayan 23 yaşındaki Eyüp Çobanoğlu, ailesiyle de ters düştü. Büyük bunalıma giren genç, dün akşam üzeri sosyal medya durumuna “En büyük mezar insanın kalbine gömdükleridir” yazılı notu bırakarak intihar etti.

KAFASINA KURŞUN SIKTI

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yapılan ilk müdahalede, baş bölgesine kurşun isabet eden Eyüp Çobanoğlu'nun hayatını kaybettiğini tespit etti. Polis, olayın yaşandığı sitenin ikinci katında bulunan dairede incelemelerde bulundu.

Eyüp Çobanoğlu'nun cansız bedeni, cenaze aracına konularak Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Ekiplerin olayla ilgili çalışmaları devam ediyor. Olayın yaşandığı yerde mahalle sakini olan Baran Çiftçi, “Kripto paradan dolayı adam zarar etmiş. Dairesini kripto paraya yatırmış. Zarar edince, üzerine ailevi problemler de eklenmiş. Silahla intihar etmiş diye duyduk” dedi.

Kripto paralarda kayıplar artıyor

 

Kripto para piyasasında deprem

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (24)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ???14 Mayıs 2022 15:37

    42 yaşındayım hayla evim yok? ve kriptoya(BALONA) girmiyorum...........

  • burhan14 Mayıs 2022 10:47

    Kripto paralar hikayedir,karşılığı yoktur,boş işlerdir,paranızı kaptırmayın.Soros bile bitcoine 25 dolar vermem derse,düşünün artık.

  • Ali14 Mayıs 2022 08:42

    20 yıllık ülkenin çöküş döneminde artık en büyük ekonomilere gireceğimizi somaliye döndük. Herkes kumarla kendini rezillikten kurtarmak istiyor.

  • baran14 Mayıs 2022 20:20

    İnsanlar hata yapar ayrı bir konu!  Ancak ısrar ile inatla  ne olduğunu dahi bilemediğin bir şeye olmadık anlamlar yükleyip adeta herkes yanlış bir tek kendisi doğru biliyor  tarzında hastalıklı tipler ortalıkta çoğalmaya başladı!  O halde bir öngörü de benden; yanlış ta ısrar  Allah ın terbiyesi vardır.  ''İnsanların kendi ellerinin kazandığı dolayısıyla, karada ve denizde fesad ortaya çıktı. Umulur ki, dönerler diye (Allah) onlara yaptıklarının bir kısmını kendilerine taddırmaktadır.'' Rum suresi 41. Ayet.

  • Hakkı14 Mayıs 2022 18:56

    Sen çöktün aliki. daha bunlar iyi günlerin ulan hayın oğlu hayın aliki, gram üzülen namerttir, düşman bile hayından eftaldır.

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ14 Mayıs 2022 14:41

    sen ya fetöcüsün, ya pkk lısın.senin yaşın kaç 1970 yıllarında yaşayan birisi olarak keşke o yıllarda yaşasa idin.ülkede her gün 6 saat elektrik kesilir idi.ilaç çimento demir, yağ, benzin tüp hiç bir şey yok idi.

  • baran14 Mayıs 2022 10:07

    Saçmalama hödükus.  600 bin tl. si olan 23 yaşında bir genç!  Nasıl bir çöküş bu!  Parası olmayan bu kriptolara nasıl yatırım yapsın.  İşte bu ülkenin sorunu senin gibi cahillerdir.   Gerçekte cahil olduğunu kabul eden kişi çiftlikbankın ne olduğunu bile bilmez!  Bilse de  bir anlam veremez!  Ama senin gibi cahil ama kendini alim zan eden çok bilmiş hödükler  her halta maydanoz olur.  Sonuç bir yığın mağduriyet!  Sonrasında nerede bu devlet ayakları?  Parayı yatırmadan önce neden devlet kurumlarının ya da güvendiğin birilerini arayıp sormak aklına gelmiyor?  

  • Kaçan Grup14 Mayıs 2022 07:54

    600 bin TL kaynağı olan bir kişinin, kripto işine en fazla 30 bin TL ile girmesi gerekirdi. 

  • Rota 14 Mayıs 2022 07:22

    kalplerinde paradan başka hiç bir sevgisi olmayan putlaşmış kalpli patronlar arkalarında parçalanmış kalpler yuvalar aile içinde huzursuzluklar sevgisiz umutsuz bir hayat bırakıyorlar paraya ihtiyacı olduğu için deyil daha çok kazanmak için paralarını haksız kazançla çoğaltan niyeti bozuk kişiler için bu dünyada gününüz az SPK yön dahil şunu bilinki o kadar çok kul hakkı yiyiyorsunuzki günahınız boyunuzu aşmış mahşerde adalet terazisi sizin için kurulmazsa girin ebedi cehenneme deseler sizi Allahtan başka kim kurtarabilir sesinizi kim duyabilir hiç kimse sen Allah’ı bu dünyada görmezsen Allah’ta ahirette seni görmez kul hakkı yiyerek yaptığınız iyilikler sizi aldatmasın

  • Hasan14 Mayıs 2022 11:38

    Harika bir yazı, emeğine sağlık, düşüncelerimi yansıtmışsınız. Tanıdığım herkese anlatıyorum bende, ama uyan az.

  • 😒14 Mayıs 2022 00:17

    Ulan şu kripto alan neye yatırım yaptığını bilmiyor dünyada 3 5 tane kavatın elinde herşey istedikleri gibi öpüyorlar herkesi Gider hisse alırım ama en azından neye yatırım yaptığımı bilirim Hissede de sağlam şirketlere yatırım yaparım moktan hisselerimiz var bu şirketlerin sahipleride moktan kriptoculardan farkları yok hiç birinin

  • stez13 Mayıs 2022 18:35

    Borsagündem niye borsadan atılan hisseler yüzünden evi ocağı batan,intihar edenleri yazmıyorsunuz..sadece kriptoya yatıranlar mı insan evladı.26 yıllık borsacıyım,5 hissem kapalı.kaç kere intiharı düşündüm,ama yapmadım..esemspor ve artı yatırım holding ,nasıl milleti soydu haber yapsana..yok yapmazsınız ,işiniz gücünüz kriptolar...

  • Mustafa14 Mayıs 2022 01:56

    Stez yüksek miktarlimitdi da intiharı düşündün benimde EGSfinsn lanetinde gitti

  • Serdar 145313 Mayıs 2022 21:59

    Borsaya girdin hisse aldın diye her zaman kâr edeceğini mi saniyordun? Patates geçen yıl 2TL bu yıl 10TL. Seneye, patates çok para ediyor diye çiftçi patates ekip bolluk olunca patates 2-3TL ye tekrar gelince bu çiftçi de kabahati başkasında arasın öyleyse.

  • Allah 13 Mayıs 2022 17:41

    Türk ilaçla 53 b zararla ayrıldım bir umutla petrokent aldım mahvoldum

  • Servergazi14 Mayıs 2022 10:43

    Olmayınca olmuyor 2 yıl thyao bekledim.Sinirlendim 14.5 sattım aşagı gelince alırım diye hisse uçtu gitti.Şimdi ihgzt ucuz diye aldık.Sonu hüsran Vermeyince Mabud neylesin Sultan Mahmud Vesselam

  • Uğur14 Mayıs 2022 08:44

    İsfin alma bütün paran batar

  • Allah 13 Mayıs 2022 19:24

    Semih 314

  • SEMİH13 Mayıs 2022 18:27

    kaçtan aldın petrolü

  • Bir dost13 Mayıs 2022 17:27

    Burayi okuyan arkadaslar, kripto ve borsalarina guvenmeyin aldanmayin.Emeginizle kazandiginiz degerleri ac sirtlanlarin tuzaklarina kaptirmayin, onlarin sunduklari firsat degil , inanin ki sizin cebinizdenki parayi kendi ceplerine almaktir. Tek amaclari budur. Onlar doymak bilmezler, insaf acima duygulari yoktur.

  • Kaçkar KAPLANI13 Mayıs 2022 16:10

    Adı üstünde kripto, yani seni nereden vuracağı belli olmayan mayın. Bazı kripto borsalarında 20 bin lira olan tokenler kuruşa inmiş, milyarlar birilerinin cebini doldurmuş. Bir umut diyen insanlar umutsuzluklarıyla vurulmuş. Yazıklar olsun bunlara göz yumanlara.

  • Sosyolog 13 Mayıs 2022 16:03

    Aç gözlülüğe gerek yok 600 bin TL yi neredeyse 10 yılda kazanıyorum ben, 23 yaşındaymış daha bu ne para hırsı böyle az kazandıran ama daha garantili yatırımlara girseymiş

  • Sai13 Mayıs 2022 15:20

    Aklıma rtalb ilk düştüğünde intahar eden aklıma geldi, 10 gün sonra daha yükseğe çıkmıştı. Sabırsızsan girmicen bu işe hisse olsun başka bişey olsun, borsadan atılırsın intahar edersin, kripto çöker intahar edersin, hisse düşer intahar edersin. Bune be, Ml mal girmeyin şu işe.

  • Ekonomist13 Mayıs 2022 14:31

    Para kavramını bu kumar varlığında kullanmayın lütfen, artık ne denilirse bilimsel bir kavram "sanal varlık al sat "platformlar diyebilirsiniz. Bu düzen kurucuları kamu ve diğer tv. kanallarına internet sitelerine bu işlemi yapan aracı adında  reklam vererek para ile kendilerinin kötü güvensiz taraflarını gizliyorlar. Ve bu şekilde tanıtıyorlar Lütfen BORSA GÜNDEM PARA KAVRAMINI kullanmayın