E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarKripto para endüstrisi kalıcılığını kanıtladı---

Kripto para endüstrisi kalıcılığını kanıtladı

Kripto para endüstrisi kalıcılığını kanıtladı
03 Ekim 2022 - 17:56 borsagundem.com

Carlyle Group Kurucu Ortağı ve Eş Başkanı David Rubenstein, kripto para endüstrisinin ortadan kalkmayacağını söylüyor.

BORSAGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

Milyarder yatırımcı David Rubenstein, kripto endüstrisinin kalıcılığını kanıtladığını iddia ediyor. University Club of Chicago’da, Citadel’in kurucusu ve CEO’su Ken Griffin ile sohbet toplantısında bir araya gelen Rubenstein, kripto endüstrisi hakkında yorumda bulundu.

Crypto Globe’dan Siamak Masnavi’nin haberine göre, kripto para birimleri hakkındaki düşünceleri sorulan Rubenstein, şöyle konuştu:

"Las Vegas'a giderseniz ve kumar oynamayı sevdiğiniz için kumar oynarsanız, bu size diğer şeylerin verdiği zevk gibi bir zevk verir, aynı golf oynamak gibi. Bundan zevk alırsanız, net gelirinizden belirli bir miktar tahsis eder ve 'Net gelirimin yüzde bir veya ikisini ayıracağım ve Las Vegas'ta kaybedeceğim' demiş olursunuz. Ve ilk gün kazanırsanız ve ikinci gün yine kazanırsanız, gerçekten bir dahi olduğunuzu düşünür ve kazanmaya bir süre daha devam edersiniz; ama sonunda mutlaka kaybedersiniz. Bu nedenle, kumar oynamak size zevk veriyorsa, kaybetmeyi göze alabileceğiniz kadar para ayırmalısınız. Yani, kripto endüstrisiyle ilgili görüşüm bir süredir böyleydi. Bütün gün ekranları izleyerek ve kriptoda çok para kazandığınızı söyleyerek zevk alıyorsanız, kaybetmek de dünyanın sonu olmaz.”

Fikirlerim değişti

Borsagundem.com’un derlediği bilgilere göre, kripto endüstrisi ve kripto paralarla ilgili fikirlerinin bir süredir değiştiğini itiraf eden Rubenstein, artık kripto piyasalarının bazı insanların düşündüğü gibi ortadan kalkacağını düşünmediğini söyledi. Rubenstein, kripto paraların bazı açılardan değersiz olduğunun iddia edilebileceğini ancak insanların satın aldığı birçok şeyin de aslında değersiz olabileceğini belirtti.

“İnsanların birçoğunun özgürlükçü bir yaşam görüşüne sahip olduğunu söyleyebilirim ve bu tür insanlar kripto para gibi teknolojilerden hoşlanma eğilimindeler. Kripto endüstrisi hükümet karşıtı bir felsefeye sahip. Hükümet kripto paraları kontrol etmiyor. İnsanlar bazı varlıklara, özellikle de hükümetin kontrol edemediği veya neler döndüğünü bilemediği şeylere sahip olmak isteyebiliyor. Artık bu insanların sayısı oldukça fazla ve etki güçleri de tahmin edilenden daha büyük. Bu insanlar, Kongre'nin bu endüstriyi aşırı şekilde düzenlemesini önlemek için giderek daha etkili bir şekilde lobi yapabiliyorlar.”

18 bin kripto paradan hangisinin işe yarayacağını bilmiyorum

Kendi yatırım hikayesinde kripto paraların yeri olup olmadığı sorulan Rubenstein, “Henüz herhangi bir kripto para birimine yatırım yapmadım ama sektöre hizmet eden şirketler aracılığıyla yatırımlarım oldu çünkü sektörün yakın zamanda ortadan kalkacağını kesinlikle düşünmüyorum” şeklinde konuştu. 18 bin kripto para biriminden hangisinin işe yarayacağını seçemediğini söyleyen Rubenstein, yine sektörün kalıcılığını kanıtladığını düşündüğünün altını çiziyor.

Kripto para trendini gençler başlattı ve onlar sürdürüyor

Kendisi uzak olsa da kripto para endüstrisine ilgi duyan kişilerin yeni nesil gençler olduğunu belirten Rubenstein, “Bazı istisnalar dışında genel bir kural olarak, gençlerin yaptıklarını takip ederseniz, muhtemelen ekonomik trendleri de takip etmiş olursunuz. 70'lerinde olan insanlar genellikle ekonomik trendleri başlatan kişiler olmazlar. İnternet gibi şeylerle, akıllı telefonlarla veya bilgisayarlarla uğraşan insanlar, 20'li yaşlarında olma eğilimindedirler ve genellikle kriptoyla çok ilgilenen kişiler de aynı yaş grubunda, bazı durumlarda 20'li ya da 30'lu yaşlardaki kişilerden oluşur” şeklinde konuştu.

Raporlar ortaya koydu: Savaşın 'kripto' yüzü!

 

Kripto borsasında 'lık yükselme

 

Milyarder yatırımcıdan kripto yorumu

 

Powell'dan kriptolar için daha iyi düzenleme yapılması çağrısı

 

Pentagon kriptolar için harekete geçti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)