E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıKripto para borsası kilitlendi---

Kripto para borsası kilitlendi

Kripto para borsası kilitlendi
11 Şubat 2021 - 10:48 borsagundem.com

Binance borsası tüm zamanların en yüksek işlem trafiğine duyurduktan sonra çöktü!

Önde gelen kripto para borsalarından Binance, işlem trafiği rekor seviyelere ulaşınca spot ve marj ticareti hizmetlerini askıya almak zorunda kaldı.

Binance CEO'su Changpeng "CZ" Zhao, borsanın 10 Şubat tarihinde tüm zamanların en yüksek trafiğini yakaladığını tweet attı.

CZ ayrıca, yeni kullanıcı sayısının da rekor düzeyde arttığını belirttikten sonra sunucularda yaşanan darboğaz nedeniyle işlemler durdu. Borsa CEO'su, Twitter üzerinden gönderdiği mesajı silmek zorunda kaldı.

Binance bu olaydan yaklaşık 30 dakika sonra "geçici sistem bakımı" bildirimi paylaştı. Borsa, yaklaşık bir saat sonra faaliyetlerine geri döndü.

Borsada; mevduat, para çekme, spot ve marj ticareti, P2P ticareti, tezgah üstü ticaret, mevduat, alt hesaplardan varlık transferleri askıya alınmıştı.

Binance bakıma girdiğini açıkladıktan kısa süre sonra CZ yeni bir tweet attı:

Web analiz sitesi SimilarWeb'e göre Binance, ocak ayı boyunca dünyanın en popüler 381'inci web sitesiydi. Aynı listenin "Finans/Yatırım" kategorisinde ise üçüncü sırada yer aldı.

Yellen: Kripto paralar büyüyen bir sorun

 

Kripto para piyasası Google'ı geçti

 

Tüm kripto paraların değeri 1,13 trilyon dolara ulaştı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)