E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarKripto para borsası BTCTurk’ün sistemi çöktü---

Kripto para borsası BTCTurk’ün sistemi çöktü

Kripto para borsası BTCTurk’ün sistemi çöktü
24 Ocak 2022 - 08:58 borsagundem.com

Arkasında ünlü kumarhaneci Besim Tibuk’un olduğu söylenen kripto para borsası BTCTürk, teknik aksaklıklar yaşandığını açıkladı. Sorunun Microsoft Azure kaynaklı teknik aksaklık nedeniyle yaşandığı ifade edildi. Platforma erişim yeniden açıldı

Türkiye’de faaliyet gösteren arkasında ünlü kumarhaneci Besim Tibuk’un olduğu söylenen BTCTurk, servis sağlayıcılarımızdan kaynaklı teknik aksaklık nedeniyle BTCTurk web sitesi ve mobil uygulamalarında erişimin kesintiye uğramakta olduğunu açıkladı.

BtcTurk tarafından yatırımcıları sakinleştirmek için yapılan açıklamada, “Servis sağlayıcılarımızdan kaynaklı teknik aksaklık nedeniyle BtcTurk web sitesi ve mobil uygulamalarında erişim kesintileri yaşanmaktadır. Teknik ekibimiz konunun en kısa sürede çözümlenmesi için çalışmalarını sürdürmektedir.”

Birkaç kripto para borsasını kapanması ve kurucuların paraları alarak kayıplara karışması bu piyasalarda işlem yapan herkesin korkulu rüyası!

BtcTurk'ten yeni açıklama

Kripto varlık servis sağlayıcısı BtcTurk teknik aksaklık nedeniyle web sitesinde ve mobil uygulamalarında oluşan erişim sorununun sona erdiğini açıkladı.

Şirket BtcTurk Destek adlı Twitter hesabından yaptığı açıklamasında, "#BtcTurk web sitesi ve mobil uygulamalarında yaşanan erişim kesintileri sona ermiştir. Hesap bilgileriniz ile giriş yaparak tüm Türk Lirası ve kriptopara bakiyelerini görebilirsiniz" dedi.

Kripto para piyasalarını korku sardı

 

En yaygın kripto para dolandırıcılık yöntemleri

 

BtcTurk üye bilgileri nasıl çalındı?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ET24 Ocak 2022 14:25

    Sallayın gitsin

  • Mucise Reis ;)24 Ocak 2022 14:00

    Haber güncellenebilir. Site problemi 2 saat önce halledilmişti. hesap sahipleri tedirgin olmasın. 

  • Hasan24 Ocak 2022 13:08

    Kaç aydır ödemelerde sıkıntı vardı şimdi daha fazlaki kapattılar tahtayı

  • Ali24 Ocak 2022 12:14

    Ülkenin incisi Halkbankasını milyonluk seviyeye düşüren hesap veriyormu? Tüm olup bitenler finansal sistemden sorumlu olanların suçu bence.

  • KERİM24 Ocak 2022 10:18

    BU BİTC DE TOSUNUN ÇİFTLİĞİ Mİ

  • Mucise Reis ;)24 Ocak 2022 09:57

    Sorun bildiğim kadarı ile teknik yazılımsal. Microsoft programı problemi yaşanıyor. Server bazlı yazılım bazlı. Cüzdanalarda problem olmadığı yönünde söylemler var. Ama microsoft program uyumu / uyumsuluğu hakkında sır vermiyorlar. Saldırımı oldu ? yoksa yazılımsal program bazlı microsoft uyumsuzluğu mu oldu ? Yedek alma aşamasında aktif cüzdan/ soğuk cüzdan arası ayarlamada güvenlik bazlı bilinçli mi durduruldu güvenlik açısından oarasını bilemem... Parasını merak edip sormadım, az bir işlem yaptığım kurum. ama alım satım yapamamak 7/24 açık olan pıyasada işlem gerçekleştirememek, para çekememek ayda yatıramamak bazı fırsatları kullanamamak vb. vb. ciddi imaj kaybı olacaktır. Coin yasasında ortay açıkıpda Türk siteler gelişsin, yabancılardan vergi alın. Türk siteleri teşvik edin diyip zırvalamak yerine adam gibi alt yapı yapsınlar. 

  • Tufan 24 Ocak 2022 09:30

    Patlarsa fena olur, 4 milyon üyesi varmış.

  • hesap24 Ocak 2022 15:29

    herkesin 1 doları olsa 4 milyon dolar 100 doları olsa 400 milyon dolar 1000 doları varsa 4 milyar dolar thy bile şuan 38 milyar tl 3 milyar dolar gerisini siz düşünün para buharlaşırsa kosakoca thy den büyük bir şirket batması kadar vatandaşın zararı olacak

  • Şşş24 Ocak 2022 09:10

    Daha çook şeyler yaşanacak kriptolarda henüz fragman.