E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarKripto borsaları SEC tarafından daha fazla incelenecek---

Kripto borsaları SEC tarafından daha fazla incelenecek

Kripto borsaları SEC tarafından daha fazla incelenecek
20 Ocak 2022 - 08:13 borsagundem.com

Kripto borsaları, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun 2022'de dijital varlıklar üzerindeki baskısının ana odak noktası olacak

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler yaptığı açıklamada, ticaret platformlarının Washington'un mali düzenleyicileri tarafından daha doğrudan düzenlenmesi için önümüzdeki aylarda adımlar atacağını umduğunu söyledi.

Gensler, "Personelden bu platformları yatırımcı koruma görevi kapsamına almanın her yolunu aramalarını istedim. "Ticaret platformları düzenlenmiş alana girmezse, halkın savunmasız olduğu bir yıl daha olacak." dedi.

Gensler, çoğu tokenin SEC'in katı kuralları tarafından kapsanması gereken menkul kıymetlere benzediğini iddia etmesi de dahil olmak üzere geçen yıl kripto endüstrisini sarstı. Bununla birlikte, pek çok token taraftarı varlıkların uzun süredir kapsanan hisse senetleri ve tahvil ticareti ile aynı düzenlemelere tabi olmaması gerektiğini savunuyor.

SEC, NYDIG'ın Bitcoin ETF kararını erteledi

 

SEC, iki Bitcoin borsa yatırım fonu başvurusunu reddetti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)