E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKremlin'den Trump-Putin görüşmesiyle ilgili açıklama---

Kremlin'den Trump-Putin görüşmesiyle ilgili açıklama

Kremlin'den Trump-Putin görüşmesiyle ilgili açıklama
10 Nisan 2020 - 07:53 borsagundem.com

Kremlin Basın Ofisi'nden yapılan açıklamada iki liderin görüşmesinde OPEC ve G20 toplantılarının gündemde olduğu bildirildi

ABD Başkanı Donald Trump, bu gece Suudi Arabistan Kralı Selman ve Rusya lideri Vladimir Putin ile petrol fiyatları konusunda görüşme yaptığını açıklamıştı.

Kremlin Basın Ofisi'nden yapılan açıklamada, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD Başkanı Donald Trump ve Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz el Suud'ın petrol piyasalarındaki durumu görüşerek piyasayı istikrara kavuşturma ve petrol fiyatlarında oluşacak negatif etkileri minimize etme konusunda birlikte hareket etme dileklerini belirttikleri ifade edildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD Başkanı Donald Trump ve Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, bakanlar seviyesindeki olağanüstü OPEC + görüşmeleri ve G20 enerji bakanlarının yaklaşan video konferansı dikkate alınarak petrol piyasalarındaki durum tartışıldı."

Trump, Kral Selman ve Putin ile petrolü görüştü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)