E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKremlin'den müzakere açıklaması: Pozisyonumuz net---

Kremlin'den müzakere açıklaması: Pozisyonumuz net

Kremlin'den müzakere açıklaması: Pozisyonumuz net
11 Mart 2022 - 14:31 borsagundem.com

Kremlin sözcüsü Dmitriy Peskov, Ukrayna'daki savaşa dair açıklama yaptı. Peskov, "Saldırılar ne zaman sona erecek?" sorusuna yanıt olarak "Batı'dan sorularımıza yanıt istiyoruz, ondan sonra her şey biter" dedi.


Kremlin Sözcüsü Peskov Rusya'nın defalarca güvende olmadığını hissettiğini ancak Batı'nın bu konuda yanıt vermediğini belirterek "NATO ülkeleri güçlerini batı sınırımıza yakın konuşlandırdı. Güvende olmadığımızı, tehlike altında hissettiğimizi sürekli olarak söyledik ancak Batı bize cevap vermedi. Ukrayna'ya kendi insanlarını öldürmemesi konusunda baskı yapmasını Batı'ya defalarca söyledik" diye konuştu.

Ukrayna konusundaki endişelerini defalarca ilettiklerini ancak yanıt alamadıklarını vurgulayan Peskov, "Sorularımıza yanıt istiyoruz,ondan sonra herşey biter" dedi.

Kremlin Sözcüsü, Rusya Devlet Başkanı Putin ve Belarus Devlet Başkanı Lukaşenko ile Ukrayna krizini ve Batı'nın yaptırımlarını görüşeceğini belirtti.
 
Kremlin Sözcüsü, yabancı savaşçılar konusunda da "Suriyeliler Rusya için Ukrayna'da savaşmaya gönüllü olabilir" ifadelerini kullandı.

Peskov ayrıca "Temerrüt için şartlar oluşmuş değil, yapay olarak oluşturulmadıkça da olmayacak" dedi.

META şirketinin Rusya'ya yönelik nefret paylaşımlarını kaldırmadığı haberlerine de değinen Kremlin "Facebook ve Instagram Rusya Federasyonu'na yönelik şiddet çağrılarını engellemediği takdirde Moskova en sert önlemleri alacak" diye konuştu.

Rus ordusu sivil yapılara saldırılarını sürdürüyor

 

Ukrayna'dan kaçanların sayısı 2,5 milyona yaklaştı

 

Oligark çocuklarının lüks hayatı

 

Rus ve Çeçenler çatışmanın eşiğine geldi

 

Pegasus'tan Rusya kararı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Fatih12 Mart 2022 12:10

    Diktatör bozuntuzu Putin ne zaman isterse o zaman biter. İnsanlık suçu işliyor şu anda. Umarım bir gün mahkemede yaptıklarının cezasını çeker.

  • Atom12 Mart 2022 12:09

    Tüm diplomasileri yalan üzerine bina edilmiş. Bunlar kadar onursuz başka bir yönetim yok dünyada.

  • Mucise Reis ;)11 Mart 2022 16:31

    sadece bir söylem.. ortada net bişe yok. ateşkes dahi yok. aşırı abartıp hafta sonuna mallanarak girmek riskli olabilir. bir roket bir işgal herşeyi değiştirir. ona göre temkınlı olun