E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKremlin sessizliğini bozdu! Olağanüstü toplantı---

Kremlin sessizliğini bozdu! Olağanüstü toplantı

Kremlin sessizliğini bozdu! Olağanüstü toplantı
09 Ekim 2022 - 17:06 borsagundem.com

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş devam ederken Kırım'ı Rusya'ya bağlayan köprüde meydana gelen saldırı sonrası Kremlin'den ilk açıklama geldi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in, Kırım'ı Rusya‘ya bağlayan ve “gurur duyduğu” köprüde meydana gelen patlama uluslararası kamuoyunda gündemini korurken, bugün Kremlin’den dikkat çeken bir açıklama geldi.

Kremlin’den yapılan açıklamada, Putin’in Kırım köprüsünde meydana gelen patlamadan iki gün sonra, Pazartesi günü Güvenlik Konseyi’ni toplayacağı ve toplantıya başkanlık edeceği belirtildi.

Kremlin sözcüsü Dmitry Peskov, ‘Yarın cumhurbaşkanının Güvenlik Konseyi’nin daimi üyeleriyle planlı bir toplantısı var’ açıklamasında bulundu.

KARARNAMEYİ İMZALADI

Putin, Kerç Köprüsü’nde yaşanan patlamanın ardından Kerç Boğazı’nda önlemlerin artırılmasına yönelik kararnameyi imzalamıştı.

Kremlin’den konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada ‘Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kerç Boğazı’ndan geçen ulaşım geçişini, Rusya Federasyonu ile Kırım Yarımadası arasındaki elektrik şebekesi köprüsünü ve Krasnodar bölgesi ve Kırım Yarımadası arasındaki doğalgaz boru hattını korumaya yönelik önlemler arttırılmasına yönelik kararname imzaladı.’ ifadelerine yer verilmişti.

Kırım'da kritik köprüde patlama: Bu daha başlangıç

 

Zelenskiy’den Kırım açıklaması: Ukrayna geri dönüyor

 

Medvedev'den Kırım resti: Kıyamet günü sebebi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • azılı solcu09 Ekim 2022 18:03

    yigit lider putini ve şeyh şamil in torunlarını destekliyoruz.herşey guzel olucak.zafer solcuların.devrimcilerin ve millet ittifakının olucak.

  • MUHALET KUŞUÖTMEZ09 Ekim 2022 17:57

    Pek hayra alamet değil gibi.bir nükleer hareketler bekliyorum.gece dananın kuyruğu kopacak bence.yapmazlar ise ukrayna daha da cesaretlenecek ve daha büyük zaiyatlı saldırılarda bulunacaktır.bence rusya kim olduğunu bu gece göterecektir.umarım bize boku bulaşmaz.

  • H O R U Z09 Ekim 2022 17:50

    Eğer rusya ukrayna ya öyle bir sert cevap vermez ise ukrayna da rusya bizden korktu diyecek ve daha büyük operesyon ve zaiyatlara girişeçektir.benim tahnim küçük çaplı 3-4 adet adet farklı şehirlere nükleer saldırı olabilir.

  • MUHALET KUŞUÖTMEZ09 Ekim 2022 17:48

    gece kiev nükleer silahlarla vurabilirler.

  • Bik09 Ekim 2022 17:19

    İstihbarat konusunda Rusya çuvallamaya başladı, Putin'in altını yine Kremlin oymakta!