E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem'Kredi kartını yasakla bari'---

'Kredi kartını yasakla bari'

'Kredi kartını yasakla bari'
17 Temmuz 2013 - 22:03 borsagundem.com

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'ın kredi kartına ilişkin açıklamalarına yönelik tepkiler verdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın “kredi kartı kullanmayın” sözlerini, “Vatandaşın elinde bir kredi kartı kaldı. Onu da yasakla bari” diyerek eleştirdi.Partisinin şehit aileleri ve gaziler için Bilkent Otel’de verdiği iftar yemeğine katılan Kılıçdaroğlu şunları söyledi:
VATANDAŞ BORÇ BATAĞINDA
“Bu ülkeyi yöneten kim? Başbakan kim? Vatandaş borç batağındaysa bu ülkenin ekonomi politikalarını kim yönetiyordu? Bu ekonomi politikalarını kim uyguluyor? Hem bu politikaları uyguluyor. Hem vatandaşı suçluyor. Yasakla bari. Zaten vatandaşın elinde bir kredi kartı kaldı. Sağlıklı üretim yapılmıyor. İstihdam, işsizlik sorunumuz var, bunlar çözülmedi. Şimdi bu tabloyu Başbakan, ‘Kredi kartı kullanmayın’ diyerek geçiştiriyor. Vatandaşı suçlayarak bir sonuç elde edemezsiniz.”
TUTUKLU VEKİLLER İÇİN YAPMIYORUZ
Kılıçdaroğlu, Ak Parti kurmaylarının “Yeni anayasanın 48 maddesi Meclis’ten geçerse tutuklu milletvekili sorunu çözülür” açıklamasını ise şöyle değerlendirdi:
“Anayasa Uzlaşma Komisyonu çalışıyor. Bu aşamada tutuklu milletvekilleri serbest bırakılacak, bırakılmayacak, böyle bir tartışma doğru değil. Sanki anayasayı ‘tutuklu milletvekilleri çıksın’ diye mi yapıyoruz. Böyle bir algı çıkabilir. Bu doğru değil. Biz Türkiye’nin daha özgür daha demokratik bir anayasaya sahip olmasını istiyoruz.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (17)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tuğ19 Temmuz 2013 14:57

    chp nin düştüğü duruma bakıyorum. adam kalmamış gibi... yazık atatürk bunların eline kalacağını bilseydi parti kurmazdı.

  • yener18 Temmuz 2013 20:43

    sus be bi lafa da karışma. laf olsun diye konuşmalarından bıktık. kendi pisliklerinin açıklamasını yap bir günde

  • ahmet18 Temmuz 2013 14:18

    ya chp hala ogrenemedin mi.akp yi ekonomi ile elestirme.bosuna kurek sallama.laf kalabalıgı yapıp kafamızı sisrme.bir susta adam sansınlar be kemal

  • metin18 Temmuz 2013 10:09

    Başbakan üleyi parselledi milli park, koruma alanı, sit alanı,orman demeden ne buluyorsa satıyor. Bir kez daha inandımki AKP gerçekten bir rant partisi ve bütün varlığı para üzerine kurulu.

  • Huseyin18 Temmuz 2013 08:52

    Ya arkadaş herşeyin tersini söylemeye mecbur değilsin, böyle bir muhalefet anlayışı yok,Başbakan diyor 3 çocuk yook karşıyız, milletin yatak odasına müdahale ediyor, başbakan diyor faiz lobisi yok faiz lobisi yok saçmalıyor, başbakan diyor kredi kartı yok kredi kartı iyidir alın onu da mı yasaklıcaksınız ya arkadaş akıllı ol bi ya,

  • güzel ülkem18 Temmuz 2013 04:42

    on yıldır ülkeyi yönet ama bankalara gelince söz dinletememe meclisten yasayı çıkarında bakalım halk dostumu yoksa sermaye dostumu bilelim.bu ülkede bankalara kimse söz söyleyemiyor.kral bunlar enflasyon %6 kredi yıllığı %20 bu nasıl adalet.

  • hure wanabe18 Temmuz 2013 04:12

    anlamadığınız konularda laf ola beri gele konuşmak sizde parti geleneği bu artık anlaşıldı.

  • Şnl18 Temmuz 2013 01:08

    CHP kredi kartı halkı soyuyor askerlik için kanun teklifi verdin kardeş için de ver iş bankası zarar görmez

  • mehmet17 Temmuz 2013 23:31

    chp yoksa faizden mi besleniyor öyleyse eger halkın soyulmasına nasıl karşı koymuyor nerde bunun halktan yana oldugu ya tabela partisi bunlar yada mamaları kesilecek diyemi yaygara koparıyorlar

  • nesin sen gıcık oluyorum sana17 Temmuz 2013 23:12

    neden herşeye tersi cevap veriyosun ..kredi kartı kullanmayı bilmeyen yada nasıl harcıyacagını bilmeyen cok insan var... hadi onuda geçtik şu bankalar resmen bizi soyuyo adam çıkmış doğru bişey söylemiş.. şaka bi yana harbiden başbakana sempati duymaya başladım ..belkide sen ve senin türdeşlerin akp ye halkın sempati duymasına neden oluyosunuz farkında olmadan

  • kılış17 Temmuz 2013 23:03

    KART GERÇEKTEN BANKALARIN KURMUŞ OLDUGU BİR TUZAK DAR GELİRLİ AİLE TUZAGA DÜŞÜP SARMALDA ÇABALIYOR İPTAL EDİLMELİ

  • kral17 Temmuz 2013 23:02

    çağımızın müceddidi yine konuşmuş bay kemel bey.bu kadar bilgi ,bu kadar beceri,bu kadar irfan, bu kadar hikmet pes doğrusu.bin yılda bir yetişir o da bize düşmüş.yalnız bu beden CHP ye büyük geliyor.CHP bunun altında terliyor.

  • Borsacı17 Temmuz 2013 22:45

    Yakında Sarıgül'ü piyasaya sürülecekler. Seni de ham yapıp yiyecek bu zilliler.

  • HİÇ17 Temmuz 2013 22:42

    Bu kadar kolay mı/ ucuz mu muhalefet yapmak. İnsan bir özgün fikir, bir proje üretir. Sedece başbakanın söylediğinin tersini söylemekle muhalefet olmaz. Boşuna dememişler, KURTTAN ÇOBAN OLMAZ diye...

  • index17 Temmuz 2013 22:24

    papağan gibi başbakan ne söylerse tersi...bende chp genel başkanı olurum çok kolay...

  • munci17 Temmuz 2013 22:13

    aslında senin konuşmanı yasaklamak lazım çünkü konuştukça saçmalıyorsun.

  • mrt olk17 Temmuz 2013 22:12

    Torinolu şaban bile sen daha karizmatik kemal