E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaKramer mortgage ödemesini Bitcoin satarak yaptı---

Kramer mortgage ödemesini Bitcoin satarak yaptı

Kramer mortgage ödemesini Bitcoin satarak yaptı
17 Nisan 2021 - 10:33 borsagundem.com

12 binlerden Bitcoin aldığı belirtilen CNBC’deki “çılgın para” programının sunucusu Cramer Bitcoin 64 binlerin üzerine çıkınca satış yaparak mortgage borcunu kapattığını açıkladı

BORSAGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

CNBC'de hisse senetleri hakkında konuşarak geçimini sağlayan “Çılgın Para” programının sunucusu Jim Cramer, ev kredisi borcunu yapmak için başka bir yatırım aracı kullandı.

Perşembe günü Cramer, önceki gün Bitcoin’den kazandığı para ile ev kredisi borcunu kapattığını açıkladı. Cramer, " tek doğal satıcı ben olabilirim, ancak bir ipotek ödemek çok güzeldi. Gerçek para için ödeme yapan sahte para gibiydi" diyen Cramer şöyle devam etti: “Artık bir evim var, çünkü bu para birimini satın aldım. Galiba kazandım! "

Bazen tartışmalı bir piyasa uzmanı olan Cramer, 12.000 dolar aralığında fiyatlandırıldığında önemli miktarda Bitcoin satın aldığını söyledi. Dün, zirvede, Bitcoin 64.829 dolara satılıyordu. 

Cramer bir süredir Bitcoin'in sesini yükseltiyor. Bunu bir portföye dahil etmemenin "neredeyse sorumsuzluk" olacağını söyleyerek yayınlarında lanse ediyor.

Coinbase’in Nasdaq piyasasında doğrudan listelenmesi öncesinde Bitcoin dün yükseldi.

Cramer, satışından tam olarak ne kadar kazandığını açıklamadı, ancak diğer röportajlarda, altınla hayal kırıklığına uğradıktan sonra Bitcoin’e 500.000 dolar yatırdığını söyledi. Bu, dünkü satıştan elde ettiği karı 1 milyon doların üzerine çıkarabilir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • arnavut18 Nisan 2021 19:15

    borsa ayni şey degil mi

  • Baac17 Nisan 2021 13:03

    Bu haberlerin amacı bitcoin i normalizasyon sürecine sokmak  ve insanların kafalarında bu kriptoları normaliize etmek .  Bitcoin ödemesi yapacakmış yapmak istiyorlarmış talep gelecekmiş ...  Algı değiştirmeye coinleri kabul ettirmeye çalışıyorlar. Sorsan teknolojiye ayak  uyduramama ,geri kalmışlık teknolojiye uyduramamak derler . Bir günde %  20 düşen % 20 artan bir ödeme aracınızı alın dötünüzü sokun.  

  • Zincirin sonu17 Nisan 2021 11:09

    Adam kazandı ama kimler kaybetti.. Kimlerin parası o para .. En son kimde kalırsa satın alan olmazsa.. Yatırım tavsiyesi değildir.

  • ZEYREK ZEMHERİ17 Nisan 2021 18:47

    12 000 $ dan sonra alanlar resmen bu adama kazandırıp kendileri ise kayıp ettiler.yoksa biri kayıp edecek ki diğer kişi de kazanabilsin.