E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinKral Salman sadece 350 dolar harcadı---

Kral Salman sadece 350 dolar harcadı

Kral Salman sadece 350 dolar harcadı
19 Kasım 2015 - 02:31 borsagundem.com

G20 Zirvesi için geldiği Antalya'da 18 milyon dolara Marden Palace'ı kapatan Suudi Kral, esnaftan ise sadece bakır kaplama bir süs eşyası satın aldı

G20 Liderler Zirvesi için geldiği Antalya’da 18 milyon dolara Mardan Palace Oteli’nde konaklayan Suudi Arabistan Kralı Salman Bin Abdülaziz, esnafta ise hayal kırıklığına yol açtı. 

MAĞAZA GEZDİ 350 DOLAR HARCADI

Salim Uzun'un Hürriyet'teki haberine göre Salman, otelin içerisindeki Alaturka isimli hediyelik eşya mağazasını gezdi. Mağazadaki ürünleri tek tek inceleyen Kral Abdülaziz, Osmanlı dönemini yansıtan, üzerinde hilal ve yıldız motifleri bulunan bakır kaplama süs eşyasını çok beğendi. Yaverlerine talimat veren Kral Abdülaziz, 350 dolar değerindeki süs eşyasının satın alınmasını istedi.

UMDUĞUMUZU BULAMADIK

Bunun üzerine mağazaya ödeme yapılarak süs eşyası Suudi Arabistan’a götürülmek üzere paketlendi. Kral Abdülaziz’in dükkândaki ürünleri bizzat incelediğini belirten işletme sahibi Murat Ulaş, “Kral Abdülaziz’in seçtiği parça çok şık bir tasarım. Osmanlı dönemini yansıtıyor. Kral, özellikle hilal ve yıldızı büyük bir dikkatle inceledi ve hemen satın alınması talimatını verdi. Aslında Kralın daha çok alışveriş yapmasını bekliyorduk ama olmadı” diye konuştu.     

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş19 Kasım 2015 06:52

    çok bile harcamış.esnaf kesimi bunu bile haketmiyor..gidip büyük avm'lerde harcasaymış keşke 350 dolarını da