E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKPSS Ortaöğretim sonuçları açıklandı---

KPSS Ortaöğretim sonuçları açıklandı

KPSS Ortaöğretim sonuçları açıklandı
24 Kasım 2022 - 10:19 borsagundem.com

ÖSYM tarafından 6 Kasım'da yapılan 2022 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Ortaöğretim Sonuçları sonuçları açıklandı.


Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM)'nden yapılan açıklamada, 6 Kasım 2022 tarihinde uygulanan 2022-KPSS Ortaöğretim Sınavı'na ait değerlendirme sürecinin tamamlandığı kaydedildi.

Açıklamada, "Adaylar, sınav sonuçlarını 24 Kasım 2022 tarihinde 10.00’dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle öğrenebilecektir." denildi.

SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

KPSS Ortaöğretim maratonu başladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )24 Kasım 2022 12:14

    Bana bi rülke gösterin, 35 yaşına kadar dersler çalışarak sınavdan sınava koşarak ömrünü tüketsin... kadın evlenmese yaradandan ötürü doğuramayacak duruma gelebilir... Erkek iş bulmasa, sevdiğini alıp hayat kuramayabilir... kendini kurtaramayan gençler nasıl memlekete faydalı olabilir... test çözüp x kuruma gidiyor gençler ama bir soru bir çözüm yok :D çünku ilgiliş kurum harici bilgilerle donanımlı olmuş işyerinde pişip öğrenmesi yarıdmcı olması derken zaten 45 oldu hadi emeklılık için yatırıma geç mevzuları başlıyor.. zaten gerç gelen maaş ve iş evi yok yatırımı yok, düğün dernek borç birde aman çocuk kaçmasın yapalım yaş bitmesin onun masrafları... belini doğrultamayan gençler.. sonrada yaa neden kaçıyorsunuz yurtdışına yaygaraları :D yabancılarda 21 yaşında eğitimi bitiren, iş sahibi olup 35 e gelince dünya da icatlar, mucitler yapıyor uzamanlaştığı için.