E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden DüştüKOZA-İPEK: İngiltere'nin kararı---

KOZA-İPEK: İngiltere'nin kararı

KOZA-İPEK: İngiltere'nin kararı
23 Aralık 2016 - 14:50 borsagundem.com

Londra Yüksek Mahkemesi, Koza Ipek'in İngiltere'deki varlıkları üzerinde Türk kayyumların yetkili olmadığına karar verdi

Reuters'ın haberine göre Londra Yüksek Mahkemesi, Akın İpek'in Türkiye'de el konulan varlıklarının dışındaki Koza İpek'in İngiltere'deki medya ve madencilik varlıkları üzerinde Türk kayyumların hakları bulunmadığına karar verdi. Reuters'a konuştuğu belirtilen Koza İpek kayyumlarının bir sözcüsü, kararın sadece geçici nitelik taşıdığını, davalarına güvendiklerini aktardı.

Haberin ardından güne düşüşle başlayan KOZAA hissesi yüzde 8 düşüşle 2.03 TL olurken, KOZAL hissesi ise yüzde 6 kayıpla 14.84 TL ve İPEKE hisseleri yüzde 9 kayıpla 1.98 TL oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • YOrumcu23 Aralık 2016 16:50

    asıl bilanço için ek süre verildi düşüşü tetikleyen haber oydu bu üstüne tüy dikti

  • UZM.23 Aralık 2016 15:07

    bu haber bazıları tarafından kötü amaçlı olarak kullanıldı, koza altın ve madenin üretim yerleri Türkiye ve bahsi geçen şirket üretimi olmayan tamanen bir tabela şirketi, dolayısı ile bu şirketlerin bu haberden etkilenmesinin mantığı bulunmamaktadır.