E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKoviti atlattı CHP'ye yüklendi---

Koviti atlattı CHP'ye yüklendi

Koviti atlattı CHP'ye yüklendi
16 Aralık 2020 - 08:36 borsagundem.com

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yeni tip korona virüs tedavisi gördüğü süreçte partisi CHP'nin çatısı altında bulunan bazı menfaat gruplarının insan olmayı unuttuklarını gördüğünü söyledi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sosyal medya hesaplarında yeni tip korona virüs (Kovid-19) tedavisi gördüğü süreçte yaşananlara ilişkin olarak bir mesaj yayınladı.

Partisi CHP'de bazı menfaat gruplarının bulunduğunu ifade eden Böcek, Antalyalılara seslendiği mesajında bu kişilere tepki gösterdi.

"Biliyorsunuz ki, sağlık sorunu nedeniyle zorunlu olarak bir mola aldırdı hayat ve ayrı kaldım sizlerden. Ama, hep yanımdaydınız, hep kalbimdeydiniz ve ben de sizin hep dualarınızdaydım; biliyorum. 3.5 ay boyunca yine sizlerden aldığım güçle savaştım o hastalıkla" diyen Böcek, şöyle devam etti:

"Allah’a şükürler olsun ki; yeniden sağlığıma kavuştum ve artık görevimin başındayım.

Ancak; hastalık dışında bir acı gerçekle daha yüzleştim bu süreçte ve ‘vefanın’ ne kadar önemli olduğunu anladım, bir kez daha.

18 yıl boyunca çatısı altında mücadele ettiğim, ilkelerine ve ideallerine hiç ihanet etmediğim, başarıya ulaşması için her zaman var gücümle çalıştığım partimizin çatısı altında bulunan bazı menfaat gruplarının insan olmayı unuttuklarını gördüm. Ahlaki ve etik olmayan bir şekilde, gelecek hesapları yaptıklarına şahit oldum. Bu şahısların oyunlarına, benimle birlikte siz de şahit oldunuz; biliyorum.

Uğrunda savaş verdiğimiz demokrasiye yakışmayan, seçilmiş bir başkanın inisiyatiflerini hiçe sayan uygulamalar yapmanın dışında; bu insanların, ben hastanede yaşam savaşı verirken öleceğimi, hatta öldüğümü düşünmeleri hepimizi insanlığımızdan utandırdı.

Ama ben, yine aynı Muhittin’im. Dün nasılsam, bugün de öyleyim. Hala sizin bildiğiniz, tanıdığınız ve güvendiğiniz o insanım.

Ve yarın da, sizin bildiğiniz o insan olarak kalacağım. Kendimden ve taşıdığım değerlerden hiç vazgeçmeden, aynı azim ve kararlılıkla, size ve Antalyamıza hizmete devam edeceğim.

Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyor; herkese sağlıklı günler diliyorum."

Böcek'in bu mesajı, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesaplarında da paylaşıldı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, koronaya yakalandı

 

Muhittin Böcek'ten iyi haber

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (18)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ZEYREK ZEMHERİ16 Aralık 2020 17:30

    Sayın başkanım sen yanlış ata binmissin senin chp için hiç bir anlamın yoktur.bir anda seni silerler.bunların zihniyeti bu.sen hastalanında rantıcılar bir birlerine girdi nerede ise birbirlerini silahla vuracaklar idi.

  • EKRİST16 Aralık 2020 17:27

     (6)  (6)  (6)  (6) İktidara gelseler savunma bakanlığını hdp nin eşbaşkanı, genel kurmay başkanımızda murat karayılan olur.

  • pazarci16 Aralık 2020 15:24

    chpnin gercek zihniyetini dillendirmis

  • yunus16 Aralık 2020 14:57

    Bu chp yi kapatmak lazım.Ülkeye zararlı.

  • Ramazan16 Aralık 2020 15:19

    Hadi ORDAN libos aslında SENI kapatmak GEREK ZAT 😂😂😂😂

  • Sami16 Aralık 2020 14:20

    Biz bu chp nin neyine güvenipte iktidar yapacaz

  • Cumali16 Aralık 2020 13:18

    Ülkeyi satan yalakalardan bıktık

  • Osman16 Aralık 2020 15:21

    Cumalı DENEN zavallı ülkeyi satanların kim olduğunu SENDE biliyorsun FAKAT TROL olduğun için yazamiyorsun TOSUNCUK iban var biliyonmu 😂😂😂

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ16 Aralık 2020 12:01

    Tüm CHP li belediyeler durum aşağı yukarı aynı değilmi.yalvova belediyesinden 30 trilyon TL cebe indirildi.menemen belediyesi ve diğer belediyelerden de pis kokular gelmedimi.

  • Abdulhamit 16 Aralık 2020 15:26

    Yuh yuh yuh istanbul ankara adana nasıl unutursun buralarda dönen dalevereleri Ali Haydar denen zavallı zat Tevfik Denen belediye başkanıniz cami sattı hastanelerin durumu ortada 5 mutahit in 460 trilyon VERGI borcunu benmi sildim adam fransa dan uçak aldı OYSA fransayi protesto ediyorduk sizi gidi takkiyeciler sizi yazmakla bitmez ama BIR SEFERDE BİR ŞEY OLMAZ diyen benmiydim 😂😂😂😂

  • Cello16 Aralık 2020 10:29

    Düşmeye gör nankör insanlar çıkarcılar hemen devreye girer.... sayın başkan dostunu düşmanını iyi tanı..saglikli gunlet ,başarılar .

  • ZEYREK ZEMHERİ16 Aralık 2020 10:12

    Sayın başkanım sen gittin chp belediye yi ganiment zannettiler.millet bir birlerine rant kavgasına girişti.sen ölmüşsün sen yaşamıssın onlar için hiç bir önemi yok ki.önemli olan nasın ne yaparda köşelik olabilirim.ben olsam chp den istifa eder idim.

  • Kadir16 Aralık 2020 09:52

    Tabi 100 gündür halkı nasıl kendilerinğn kandırdığını görmemiş. Daha uyanamamış bu.

  • Mert16 Aralık 2020 09:43

    Cahilleri kandırırsınız anca

  • selim16 Aralık 2020 09:36

    bunlarin kendilerine saygilari yok , millete nasil saygi duysunlar , tek kelime ile belhumadallar

  • Ferdi16 Aralık 2020 09:09

    Yahu 18 yıldır ülkeyi yönetenler sizsiniz chp bişey yapmanıza engel mi oluyor. Ekonomi chp yüzünden mi kötü. Yeni reformları chp yüzünden mi aldınız.

  • Vb16 Aralık 2020 14:51

    İyi ya işte 18 ayda belediye yönetebilecegini kanitlayabilirdin, başaramadın....fisss...

  • RAMO CANCAN16 Aralık 2020 10:14

    Evet doğru söylüyorsun bu ülkeyi 18 senedir abd nin kontrolünde .tüm kurumlar TSK dahil hepsine sızmış istedikleri gibi ülkeyi yönetiyorlar idi.şimdi ise 15 Temmuz dönüm noktası oldu ve ekonomik büyük bir saldırı içindeyiz.demek ki sen de onlardan birisin.